Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye şöyle bir kadro isterdim açıkçası.

_____________muslera_____________

veysel____semih______vidic(zan)______telles

_______________melo____________

________selçuk________guarin_______

menez__________burak_________sneijder

Vay anam vay neler dönmüş serhat yahu hala ardaya 24 verilmeli diyorlar tarihimizde 15 bir kere geçtik oda jardeli biliyoruz nasıl aldığımızı gerçeklere dönün biraz arkadaş coentrao yu 2 buçuğa alıyoruz sanırsın pazarlıklarda masadalar hayali fiyatlar uçuşuyor ortada bir senedir manu bek arıyor demekki 2 buçuğa alamıyorlar adamı bizi bekliyormuş meğerse

Transfer dönemi yetişseydi bedelsiz kiralıyorlardı neredeyse, 2.5 bile istenmiyordu o dönem. Çünkü sene de en az 4.5 Milyon Euro alıyor.

Arda'ya da değil 24 , 40 bile verilir eğer kendisi ikna edilme noktasına (söylendiği gibi) gelindiyse. Şu an 1.sınıf adamlardan sonra bana göre en formda orta saha oyuncusu. Yani kariyer zirvesinde 3 sene sonra çaptan düşünce 15 verip alacağına , 3 sene maksimum oynayacak halde 10 Milyon fazla verip almak daha mantıklı.

Seneye şöyle bir kadro isterdim açıkçası.

_____________muslera_____________

veysel____semih______vidic(zan)______telles

_______________melo____________

________selçuk________guarin_______

menez__________burak_________sneijder

Sneijder orda olmaz

Burak,Selçuk,Semih dışında güzel kadro

Arda'ya çok sallamıştım gittikten sonra ama şimdi pişmanım

Yabancı sınırı olmasa da daha çok futbolcu gönderebilsek avrupaya

Arda'da umarım şu lanet futbol düzenine ve bu lige geri dönmez

Birde su Salih'in Fenerbahce macindan sonra yaptigi konusma icin onu öven ve gelsin diyen egitimsiz taraftarlar var ya.. Peh.. Sirf zarar bunlar kulüp icin. Türkiye'de ne kolay milyonlar kazaniliyor arkadas.

Adam cikip konusuyor, konustugu icin gelsin deniliyor.

Bknz. Sabri. Adam icin hala "cok iyi galatasarayli ondan takimda kalabilir" diyen var. Mantiga bak ve gelde cildirma.

Arda 24 verılmesi sorun değil

Sorun kaçıp giden adama vermek

Böyle desinler tamam işte. Ben de meraklı değilim o şekilde ayrılan adama 2 katı bayılmasına yönetimin. Ama YD denen zatın KUPA FIRLATMA şenliklerini görme ihtimalini sağlamlaştıracak her adım, Aziz'in mor suratı ile ... böyle Fenerbahçe'yi deme ihtimali bile bana göre gerekli kılıyor kafamda kurduklarımdan vazgeçmemi.

Terim'e kırgınım son 3 ayda davranışlarından ötürü. Ama onun da gelmesini isterim. Bizi 2-3 sene daha üst üste şampiyon yapacaksa.

Bu da benim karakterim. Bu forumda bile 3 sene şampiyon olsak bu sene çok gerekli değil, yetiştirmeci olalım, satalım falan diyenler çıkar.

Ama benim düşüncem de 99 yıl ÜST ÜSTE şampiyon Galatasaray olsun 100.yıl değil Fenerbahçe, Çatladıkapıspor olsa yine üzülürüm.

1560419_650864888323861_1937389593_n.jpg

Amrabat Kayseri´yi tek basina tasiyordu. O da böyle oynuyordu.

Inönü´de Besiktas´i tek basina yikmisti, Fenerbahce´ye karsi hep yardiriyordu, bize karsi da öyle.

Ayrica taraftar da cok istiyordu Amrabat´i. Dogruya dogru simdi. Mutlaka alinmali diyordu herkes.

Kücük takim büyük takim farki. Beklentiler, baskilar cok farkli. Herkes kaldiramiyor.

Benim söylemek istediğim o değildi, Amrabat tarzı oyuncuları 500 bin euroya da bulmak mümkün, bunu belirtmek istiyordum.

Her yil şampiyon olsak anlami olmaz ki Alpay 2 takim arasında geçiyor birkaç senedir İspanyada o bile sorgulaniyor.

Amrabat Kayseri´yi tek basina tasiyordu. O da böyle oynuyordu.

Inönü´de Besiktas´i tek basina yikmisti, Fenerbahce´ye karsi hep yardiriyordu, bize karsi da öyle.

Ayrica taraftar da cok istiyordu Amrabat´i. Dogruya dogru simdi. Mutlaka alinmali diyordu herkes.

Kücük takim büyük takim farki. Beklentiler, baskilar cok farkli. Herkes kaldiramiyor.

Amrabat'in Kayseri de acik alanda top sürmekten baska bi halt yaptigi yoktu. Kayseri de oynadigi dönem bile berbat teknik kapasitesi ve oyun zekasi net bir sekilde gözüküyordu. Herkesin istedigi fln da dogru degil. Burda gelmesin diyenler az da olsa vardi, siddetle karsi cikanlar vardi.

Besiktas'i da yikmisligi fln yok. Ne yazik ki bizim taraftar oyuncu degerlendirirken hep yanlis bakiyor olaya.

biz burada ölüp bitiyorduk amrabat amrabat diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt