Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Dany ile Riera'yı yarın yollamamız lazım.

transfer yapacağına önce elindeki şu ruhsuzlardan kurtul. bu nasıl bir zihniyet, mancini 3-5-2 de inat eder sabri gibi hakan balta gibi adamlara şans doğar.

stoper arasınlar hucumda süperiz nede olsa her maç 4 5 atıyoruz.

bu salih tam olarak hangi mevki icin alindi? ya resmen cöpe atilan bir bonserviz ücreti daha resmen kayseri zengin ediyoruz.

Madem ceyhuna güveniyoruz çek stopere de sabrinin yerine hakanı koy en azından ters ayağıyla orta yapma çabasın da olmaz adam bu kadar olamaz meloyu stopere sabriyi sol tarafa koymak futbola ihanettir arkadaş!

Bence stoper ve hatta forvet alınması lazım. Hajrovic kiralasınlar bir takıma Amrabat, Riera ve Dany gitmeli zaten. Söylediğim garip gibi gelebilir ama cidden bizim sorunumuz pozisyon üretememiz ve gol atamamak.

Daha ilk haftadan yarışı kapatmak da ilginç oldu yalnız. Ben en azından 4-5 hafta dayanırız diye düşünmüştüm. Onu bile beceremedik.

Gerek yok daha fazla para harcamaya bana kalırsa.

Artık bu sene gidecek-kalacakların hesabı kesilsin.

Bu takim bu sene 70 puani bile göremez. Besiktas ve Sivas'in önünde bitiririz belki transfere falan gerek yok!!!

madem turk olmayacaktı hajrovıcı nıye aldık bız? bızım kalıtelı kanata ıhtıyacımız var ve 3lu savunmayı acıl bırakmamız gerek...

Bence artık transfer nöbeti değil takımdan kimler gönderilecek bunun nöbeti tutulmalı

guarin.jpg

sabri, amrabat, emre, riera, dany

hepsini kovun bi faydalari yok bari zararlari olmasin!

hele su emre... gördügüm yerde dövesim var :mad-49:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt