Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Snejderde leşti bugün hic etrafındakilere atmayin suçu gerçekçi olun.

ulan bu takımın kondisyona ihtiyacı vardı devre arası toparlarlar takımı dedik. devre arası mancini taktik ağırlıklı çalıştırmış takımıfazla kondisyon yüklememiş işe bak

Bilmiyorum ama hukuki olarak oynamaması lazım bizim bişe yapmamamız lazım. Kulüp olarak bu işin peşine düşmeyiz bnede biliyorum ama düşmek gerekir bu adam kanun gereği oynayamaz.

Hocanın artık drogbayı yedek yada tribüne göndermekten korkmaması lazım.

Neyse artık alsınlar şu stoperi de rahatlasınlar. Nasıl bir etki yapacaksa bu stoper bende merak içindeyim.

Takımda 3 forvet var üçü de birbirinden kötü . Takımda kimin nerede olduğu belli değil . İlk maç psikolojik olarak çok önemli atıp tutuyosun , farkı kapatcaz diyosun yeni transferlerinin lisansını yetiştiremiyorsun ... Yazık valla ... Mancini ile Galatasaray dan ne köy olur ne kasaba

Eray-Sabri-Chedjou-Hakan Balta - Ceyhun - Emre Çolak - Umut - Hatta Burak hiç biri Galatasaray formasını taşımayı haketmiyor bence

Ertem cok yavsak adam ya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsi birbirinden karaktersiz adamların programı bu kadar olur. Oyun oynayacaktım vazgeçtim azıcık forumda takılıp tv bakayım diye. Rezalete bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt