Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.a renktaşlar ambarat gidyomuş şimdi duydum koştum goy goya ortak oluyım dedim :troll:oh be sonunda gitti...:yoji:

takimda melo stoper oynuyor mac icinde mancini sistem degisikligi yapiyor stopere ceyhun geciyor,g.zan sezonun yarisi sakat,ched desen stoperden baska herseye benzer hala heitinga gelmesin rodolfo kim vsvs muhabbetler dönuyor,ara transferde hangi takim en iyi stoperini sana verir mantikli yazin biraz

Kanata lazım kanat. Tek kanat oyuncusu Hajrovic var o da soru işareti.

bırıma ve aydın'ın sakatlığından sonra amrabat gitmez diyordum ama maç biter bitmez şutlamışlar. :asd:

takimda melo stoper oynuyor mac icinde mancini sistem degisikligi yapiyor stopere ceyhun geciyor,g.zan sezonun yarisi sakat,ched desenstoperden baska herseye benzer hala heitinga gelmesin rodolfo kimvsvs muhabbetler dönuyor,ara transferde hangi takim en iyi stoperini sana verir mantikli yazin biraz

Zan sakat mı :eek:

Yanlız 300 - 500 bin için Tarık Çamdal ı almadık , gidip Salih Dursun a dünyaları verdik yaa . Son yıllların en büyük hatasını yaptı yönetim . hem sağ hem sol bek oynayabilen pırıl pırıl bir yerli oyuncu bulmuşsun kaçırma arkadaş . Saçma sapan hamlelerle Kulübün paralarını çarçur ettiniz .

sen tarık ın oynadığı son maçı bir izle hele.resmen anadolu topçusu adam işte.medya isim dönmeye başladımı kral topçu oluyo herkes.ama sahada öle değiller.hele tarık ın hatasından yedikleri gole bir bak sonra yaz ltf.

hem tellesle hajrovice hem de bize yazık lan.göndersinler hepsini

biz bekliyoz ki formsuz selçuk yedeğe oturur artık,mancini gitti dün iyi oynayan emre çolağı çıkardı.inşallah emre çolak ve umut ortasahadaki geleceğimiz olur.yeter ki şımarmasınlar.

Riera ve Dany'de giderse Bruma'yi kiralamaya gerek kalmaz

tapatalk

Amrabat bu takımın seviyesinde değil belki ama ilk gitmesi gerekenlerden de değil. Yanlış yapılıyor yine.Takımda kanat kalmadı oyunu açamıyorsun rakip kalenin önüne otobüs çektiğinde şişirmekten başka seçenek kalmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt