Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşuna savunmayın bence. Geldiği zaman bende çok savunuyordum. Hatasından dönerse hala da savunurum. Ama şu ana kadar yaptıkları hayal kırıklığı. Elinde iyi kötü o mevkilerin oyuncusu varken Sabri'den sol bek, Bruma'dan sağ bek, Salih'ten Messi, Ceyhun'dan kurtarıcı olmasını bekliyorsa kimse bana hikaye anlatmasın.

Buruma ve Sabri konusunda haklısın.

Ama diğer dediklerinde hatan var kardeşim. Adamın elinde maçı çevirecek oyuncu yok. ( Yedek kulübesinde ) Adam ne yapsın? Mecburen eldeki oyuncuları oynatmaya çalışıyor.

aslinda cok güzel oyuncularimiz var ama onun kadarda cöp.

o saydiklarin yanina saglam oyuncu alinsa avrupada top bile 10 gireriz.

cokmu zormu bunu yapmak ?

Sorun zaten bizdeki oyuncu azınlıginin sağlam,çoğunluğunun ise çöp olusundan kaynaklanıyor. Messiyi bizim takima koysan 2 mac sonra adam futbolu bırakır. Yanindaki adaama pas veremeyen,olduğu yerde sayiklayan,gittikçe geriye giden oyuncu grubundan ne beklersin ki?

kanat+ forvet alınmalı stoper gereksiz bu aşamada. yerli çöp kontenjanıda doldu artık endogan ve benzerleri alınmamalı.

Endoğan'ın çöp olduğunu nerden biliyorsun Allah aşkına? Ayrıca Endoğan tarzı kaç tane transferimiz var ki, artık alınmamalı diyorsun.

arkadaş bu stoper gereksiz diyenlerin futbol bilgisini o kadar çok merak ediyorum ki ..yahu takımda adam gibi bir stoper söyleseniz bana ya 1 tane 1 tane...

kanat+ forvet alınmalı stoper gereksiz bu aşamada. yerli çöp kontenjanıda doldu artık endogan ve benzerleri alınmamalı.

Hocanın ısrar ettiği taktikte açık oyuncusuna yer olmadığı için alacagımızı sanmıyorum.

Alex Telles hücumcu bek olarak oynayacak.

Yani o koridoru tek başına kullanacak.

Juventusta kwadwo asamoah'ın yaptığı gibi.

Aydın bruma amrabatin gitmesiyle bizde hayrovic (onunda lisansı bile çıkmadı) haricinde kanat kalmadı

Ortada inanılmaz karamsar hava senaryoları dönüyor,eski yöneticiler bir bir çıkıp konuşuyorlar.

Ama çözüm çok zor değil.Manchini her ne olursa olsun 3-5-2 sevdasından vazgeçip

4-4-2 vb sisteme geçmeli.Alex kazandırılıp ,Alex semih chedju,salih 4 lüsüyle artık değiştirmeden sabitleştirmeli defansı .Şuan hangi maçta hangi kadroyla çıkacağımızı bilmiyoruz.

Sevdadan vazgeçip bunu yapmalı.Federasyon kupasında bile artık varyasyonlar tasarlamaktan vazgeçmeli.

Düzlüğe çıkacağız.Hep böyle gidecek değil ya.Ama fantezilerden arınmamız gerekiyor.

Hocanın ısrar ettiği taktikte açık oyuncusuna yer olmadığı için alacagımızı sanmıyorum.

Alex Telles hücumcu bek olarak oynayacak.

Yani o koridoru tek başına kullanacak.

Juventusta kwadwo asamoah'ın yaptığı gibi.

bence eldeki kadro için yaptığı bir seçim olabilir kaliteli kanat oyuncusu olsa sistemde ısrarcı olmaz diye düşünüyorum.

Fb sampiyon olamayacak sanki bu sike yüzünden.yönetim com rahat baksaniza.illa bildikleri birseyler vardir

arkadaş bu stoper gereksiz diyenlerin futbol bilgisini o kadar çok merak ediyorum ki ..yahu takımda adam gibi bir stoper söyleseniz bana ya 1 tane 1 tane...

Kesinlikle adam akilli supurucu bir stoper lazim bu takima! Vidic gibi.. Hemde ismi olan bir stoper..

Buruma ve Sabri konusunda haklısın.

Ama diğer dediklerinde hatan var kardeşim. Adamın elinde maçı çevirecek oyuncu yok. ( Yedek kulübesinde ) Adam ne yapsın? Mecburen eldeki oyuncuları oynatmaya çalışıyor.

Dün oyuna girip ofansif katkı yapabilecek iyi kötü Yekta-Umut varken, tuttu ofansif özellikleri nerdeyse sıfır olan Salih ve Ceyhun'u aldı oyuna. Ayrıca kimse kusura bakmasın Antep'i yenmek için de yedeklerden medet umuyorsak bırakalım bu işi. Galatasaray'ın ilk 11'i Antep'i yenemiyorsa herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli. Bakın herkes dedim. Sadece Mancini değil. Mancini'yi kendi üzerine düşenleri doğru yapmadığı için eleştiriyorum. Yoksa tek hata onun değil...

Ortada inanılmaz karamsar hava senaryoları dönüyor,eski yöneticiler bir bir çıkıp konuşuyorlar.

Ama çözüm çok zor değil.Manchini her ne olursa olsun 3-5-2 sevdasından vazgeçip

4-4-2 vb sisteme geçmeli.Alex kazandırılıp ,Alex semih chedju,salih 4 lüsüyle artık değiştirmeden sabitleştirmeli defansı .Şuan hangi maçta hangi kadroyla çıkacağımızı bilmiyoruz.

Sevdadan vazgeçip bunu yapmalı.Federasyon kupasında bile artık varyasyonlar tasarlamaktan vazgeçmeli.

Düzlüğe çıkacağız.Hep böyle gidecek değil ya.Ama fantezilerden arınmamız gerekiyor.

Yahu zaten geçen seneden 1 puan fazla almışız şu ana kadar ne düzlüğe çıkması. Şarampole yuvarlanan bi takım yok ki. Önemli olan bu saatten sonra üstüne ne koyacağımız.

Ahh be bruma sakat olmayacakti hajrovicle beraber kanatlardan aksaydi:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt