Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıkçası çok uygunsuz bir zamanda oluyor bu durum.

hani yabancı olayı olmasa sorun yok ta. ama bu yabancı olayı eli kolu bağlıyor.

yoksa gelsin yarım sezon denensin.

Bence de zaman uygunsuz. Bu tür operasyonlar gelecek planlamaları doğrultusunda sezon sonu yapılır.Sezon içinde ancak o sezonu en iyi yerde bitirmeye doğrudan faydası olacak transferler tercih edilmeli.

başkan takımı doldurdu vip'de satılmayan kombinelere adam transfer etmeye başladı.

Ontivero sol açık eğer Mancini istiyosa bildiği vardır.. Zaten sola yazabileceğiniz adam varmı kadroda?

Hamitin geri dönmesi zaten cok iyi olacak. Ilk 11 e gözü kapali yazabilecegin bir yerli oluyor yetersizler arasinda. Bence Hamit fark yaratacaktir bu ruhsuz takimda.

Galatasaray SK:

_______________________Muslera (27)_______________________

___Veysel (25)_____Semih (22)_____Koray (19)________Alex (21)_____

____________Umut (23)____Melo (30)______Selcuk (29)________

_______Hajrovic (22)______Sneijder (29)_________Lucas (19)________

_________________________Burak (28)_________________________

12 kişilik kadrolar kumakta çok moda oldu bu aralar... :)

ya şu yabancı sınırı olmasa varya öyle harika olcaktı ki zaten avrupada çok tanınan bir takımız genç yıldızlar bize gelmek için can atardı ah ulan ah :(

Dany, Amrabat, Riera, Bruma giderse evet. Hem stoper hem Lucas´i alirsin

O zaman kaybedecek birşey yok,zaten ofansif anlamda ıkınıyoruz resmen,Hajro ve Lucas gibi 2 dinamik eleman is yapabilir ofansif anlamda,ama stoper de sart,sanırım yabancı stoper almayacaklar,Rodolfo

'yu kiralamak istiyormuşuz,takımı satmak istiyor,olmayacak diyorlar,Koray gelir transfer kapanır...

Ligdeki tablo ortada beyler. Birbirimize gaz vermeyi birakalim da, gelecek sezonun kadrosunu kuralim.

Ben destekliyorum. Yemisim Heitinga´yi Meitinga´yi. Oynasin Koray gibi gencler.

Bu genclerle potada kalabiliyorsak ne ala, ama biktim bu capsizlardan artik.

Koray, Lucas, Telles gibi gencleri tercih ederim. Bu kirolardan iyi oynarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt