Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Dany ve Bruma'da gidici. Baya yer açtık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany ve Bruma'da gidici. Baya yer açtık
Bruma Istanbul'da mi kalacak Antep'e mi gidecek? Antep'e imza atip bizimle kalma ihtimal varmidir?
Güvenmiyorum kardeşim.Ben olsam özel madde eklerim.Oynatmayacaksın diye.
Bruma'nın,Antep'e sakat da olsa kiralanmasını hiç istemiyorum.Ne yapacakları belli olmaz,oynatmaya filan kalkarlar.
Bruma'nın,Antep'e sakat da olsa kiralanmasını hiç istemiyorum.Ne yapacakları belli olmaz,oynatmaya filan kalkarlar.
Yoo ben fatih terime diyorum. Banane diğer adanalilardan. Yoo farkında değilim.
böyle dedin de fm oynarken ismini beğenmediklerimi almıyordum ya da tipini.![]()
Güvenmiyorum kardeşim.Ben olsam özel madde eklerim.Oynatmayacaksın diye.
Bugün alman arkadasla konustum Rhodolfa hakkinda, o isim ne diyorKesin berbattir diyor
Rudolf diye almanca isim var zaten![]()
Ciddi olarak söylüyorum olm şaka değil.Kontenjandan yesin ama Antep'e filan imza atmasın.
2014'un ilk bombasi halit arkadasimizdan geliyor![]()
Dedim ya düşünmeden yazdın diye. Adam sàf adanalı diye kebapcı diyorsun. Genel olarak her adanılı kebapcı duruma düşüyor resmen. Mesleği kebapcılıkda olmadèğèna göre. Parator söylebilmem ne ilaki salamakistkyorsan sabah akşam ama adanıları rahat bırak gözünü seveyimD