Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
Mancini'ye anlatalım bir de![]()
O da anladi ama yabanci sinirindan dolayi baska imkani yok ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini'ye anlatalım bir de![]()
Valla ben transfer döneminin basinda bu yüzden cok sinirleniyordum. Her oyuncuyu bedava veya kirali göndermek cok sacma birsey. Anadolu kulüpleri bizden her cöp icin en az 2.5 istiyorlar. Bknz Salih Dursun ve Yigit Gökoglan.
Ciddi ciddi endiselerim var ekonomi durumumuz hakkinda.
Umut'u Trabzonsporlu Güral'la takas etsek olmazmi?
Çok iyi bir sağ bekimiz olsa uyum sağlayabiliriz belki. (Solda Telles'in iyi olacağını varsayıyorum.) Ama Eboue'nin tembelliği ile çizgiyi tek başına idare etmesi nerdeyse imkansız. Zaten darma duman oldu kanadı Antep maçında.
Bunları İbrahim Kızıl mı dediŞaşırdım valla.
Juventus?
Sent from my iPhone using Tapatalk
dany-riera-amrabat-bruma-engin gitti
umut-salih-hajrovic-telles-ranocchia-ontivero-koray günter geldi gibi duruyor
guarin işi muhtemelen kolpadır geçen sene sneijderi aldık diye ranocchia görüşmeleri yaparken guarini de alacağımıza dair haberler uydurmuştur italyan medyası
Çeptalk
çok yönlü bir hücum oyuncusu lazım.kanat forvet arkası vs oynayan.
Çünkü biz elimizdekileri bir şekilde göndermek zorundayız.
Onlar da bunu biliyorlar.
Öncelikle Trabzon halkını komple yok etmemiz lazım, adamlar yeni bir Burak Yılmaz bulmuş hem de genç onu verip Umut BULUT'u mu alacaklar![]()
Guarin gerçek olsada Ranocchia yalan olsa.
Ranocchia'yi alirsak varya yedim burda almanlari. Dortmund'un elinden kapmis oluyoruz bu sekilde. Adamlar sürekli yaptigimiz transferler ile dalga geciyorlar, örnek Telles.
Biliyorum.
Ama yine de bu politika yanlis. Bu konuyu sabaha kadar tartisabiliriz ama sonuc su olur; allah belani versin yabanci sinirlamasi. Her türlü zarar.