Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke rhodolfo yu alabilseydik,ben aslında genel manada kimi alırsak alalım hüsran la sonuçlanacak bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum aslında.manci nin süper sistemi 3-5-2 ile kim gelirse gelsin başarı zor gelecek gibi.o kadar adam var teknik kadroda hiç birimi görmüyor bu 3-5-2 den bi yol olmayacağını anlamıyorum.melo-selçuk uyumu bozuldu zati takımda bitti.3-5-2 de de eski uyumlarını yakalarlarmı muamma zaten.inşallah şu saçma sistemden dönme erdemini gösterir.

Ranocchia bir maçlık performansı. Belki bir fikir verir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lR-336lnBpE[/media]

Sporx birsey salladi diye inanmayin hemen. KAP aciklamasi gelsin görürüz var mi yok mu.

Ne yapsin Antep opsiyonu Allah askina? Ayrica aciklamayi dinleyenler "Yok öyle birsey" diyor.

"Iyilesirse gelir oynar" demis Kizil. Opsiyon filan dememis yani.

Ben Antep acisindan bakmiyorum. Gecen Bruma sakatlanmadan önce birsey demistim. Medya inanilmaz yükleniyor Bruma transferini sirf 12 milyon diye. Tek korkum yönetimin bu baskiya karsi Bruma'yi iyi fiyata elden cikarmasi. Antep'e degil tabi, ama baskasina satma endisesi var. Sonucta sürekli haberler cikiyordu zaten.

Su oyuncular arasinda en DEGERLI isim Bruma gelecek adina. Sacmalamasinlar.

CL için en fazla 3 oyuncu ekleyebiliyoruz değil mi ? Bruma, Dany, Amrabat ve Riera'dan boşalan kontenjanı doldurabiliyormuyuz peki ?

Ranoccia alinirsa cok yanlis bir transfer olur gibi

Videolarda Semih'den iyi görünmüyor.Semih'e göre avantajlari Fizigi ve Sert/Güclü olmasi + izledigim maclarda pek dikkatimi cekmemisti

bize daha iyisi lazim

"taraftarın tepkisini yol açtı" diyor haberde.

haberin amacı belli oldu. konuşmanın manası yok artık.

Ben Koray Günter´den cok umutluyum. Altin jenerasyondan bu cocuklar. Cok modern egitim aldilar.

"Dortmund´da kadroya giremedi" filan, ben bunlara takilmiyorum.

Serdar Aziz kadar oynar mi kardesim bu cocuk? Bence oynar. Biri 5 Milyon, biri 1 Milyon.

Genc, Türk, uzun boylu, yetenekli bir stoper. Bu acidan bakalim.

Cok sevindim

Ranocchia zor. Dortmund geçenlerde 7-8 milyon civarı teklif etmişti.

Kabul etmemişlerdi.

Ben Koray Günter´den cok umutluyum. Altin jenerasyondan bu cocuklar. Cok modern egitim aldilar.

"Dortmund´da kadroya giremedi" filan, ben bunlara takilmiyorum.

Serdar Aziz kadar oynar mi kardesim bu cocuk? Bence oynar. Biri 5 Milyon, biri 1 Milyon.

Genc, Türk, uzun boylu, yetenekli bir stoper. Bu acidan bakalim.

Cok sevindim

Aynısını ben yazacaktım, üşendim :) Katılıyorum..

Koray Günter bence hemen kiralasak daha iyi. Süper lig bir takime...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt