Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence kötü olan selçuk değil.kötü olan 3-5-2 içinde selçuğun ne yapacağını bilememesi.melo gibi güven veren biriyle oynamaya alışmıştı selçuk bu saçma sistemde melo da stopere gidince selçuk kötü görünüyor orta sahada ki melo orta alan geri dönse bile sistem 3-5-2 olursa gene selçuk kötü görünmeye devam edecek.sorun sistem de net selçuk ta değil.

Sezon basindan beri berbat oynuyor ne 3-5-2si ya :D

Doria diyorlar sözlük de ? Valla onu bunu bilmemde tam fm ye göre transfer yapıyoruz. he doria için söylüyorum fm de efsanedir..

he gerçekde oturup botafogonun maçını izlemeyecegim için tanımam etmem

Bu başlığı twitterda görünce kalp yetmezliği kurbanı oluyordum. :(

Bizimkilerden biri sandım...

Bu arada Sinan Bolat Kayseriye gelmiş, yeni haberim oldu :(

ŞOK: Yeni transfer sakat çıktı Turkfutbol.com Futbol Haberleri

ŞOK: Yeni transfer sakat çıktı

tsn_haber_detay.asp

28.01.2014 21:34 - 138 Defa Okundu

Kaleci Sinan Bolat'ı kadrosuna katan Kayserispor, Romanya’nın Vaslui takımından orta saha oyuncusu Cauê Cecilio da Silva ile 3,5 yıllık anlaşma sağlamıştı.

Kayseri'ye gelerek sağlık kontrolünden geçen siyahi futbolcunun raporlarının olumlu çıkmadığı ifade edildi.

Sporx'de yer alan habere göre; Teknik direktör Domingos Paciencia’nın isteği doğrultusunda getirilen Cauê’nin, sakat olduğu ve anlaşmadan vazgeçildiği öğrenildi.

De sanctis dışında tarihimizde italyan oyuncu var mı ben mi hatırlıyamadım ?

Selçuk'u kesecek adam şu haliyle dahi Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yok, aramak boşuna.

Son 2 sezonun kralına bu kadar nefretle dolmak da garip(Eleştirmek değil bu nefret).

Yok artık abartın abartın daha da abartın.Burak fanatikliği bitti şimdi sıra Selçuk fanatikliğine geldi.Umut'u geçtim Emre Yekta iikillisini geçtim Salih bile daha iyi oynar Selçuk'tan...

bence kötü olan selçuk değil.kötü olan 3-5-2 içinde selçuğun ne yapacağını bilememesi.melo gibi güven veren biriyle oynamaya alışmıştı selçuk bu saçma sistemde melo da stopere gidince selçuk kötü görünüyor orta sahada ki melo orta alan geri dönse bile sistem 3-5-2 olursa gene selçuk kötü görünmeye devam edecek.sorun sistem de net selçuk ta değil.

allah allah... yillardir 442 oynadik, gecen sezon da berbatti bu sezon basindan beri de berbat. Selcuk icin bahane den bahane lere giriyorsunuz

Yok artık abartın abartın daha da abartın.Burak fanatikliği bitti şimdi sıra Selçuk fanatikliğine geldi.Umut'u geçtim Emre Yekta iikillisini geçtim Salih bile daha iyi oynar Selçuk'tan...

Bütün üyelere tavsiyem şu yorumu alın çerçeveletip duvarınıza asın. Yakın zamandan itibaren bakıp bakıp mutlu olun.

sormayın şöyle sorular kebapcıya sövüyorum günaha giriyorum boşuna. 4 senelik sözleşme eşşek yüküyle maaş, zor satarız

Elimizdeki defans oyuncuları Semih Chedjou Sakat GÖkhan(müzmin)

Gelme ihtimali olanlar (Koray,Ranoccia)

Kulvar Sayısı (3)

Sezon sonuna kadar 5'i de kalsın.Gökhanı hiç saymayalım,4'ü de diyelim.

3-5-2 oynatacaksa bu adam,geriye tek defans oyuncusu kalıyor yedek.

Demekki Chedjou kalacak :D Matematik yalan söylemez..

Ama boşverin,bol olsun eksik olmasın..

Vakti zamanında Adnanlar Meira'yı sattı diye Avrupa Liginde Kewell defans oynamıştı.Böyle salaklıklar yaşamıştık vaktinde..

Bol olsun eksik olmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt