Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye büyük ihtimalle Dany,Eboue,Drogba ,Chedju gider

Muslera,melo,alex,sneijder,ranocchia kalır

İzet yerli statüsüne geçer,

bu federasyon gecirmez yerli statüsüne bizim yonetimde seneye degişir diye bekliyo ümit ediyo umarım sıkıntı olmaz

yabancılara gelince alıyoruz sonra neredeyse uste para verip gondermeye calişiyoruz . eboue ched dany giderde nasıl gider ?

yine verip tazmınatlarını gondermemız gerekıcek

Kokusu felen yok bu isin.

Adamlar kiralik Brumayi alip bize yardim ettiler. Ama onlarinda cok isine gelecek Danyyi kiralik aldilar, hatta biz ödicez tüm ücretlerini. Yigit ile Yektada öyle olacak gibi. Yane Antebinde cok isine geliyor bunlar, zaten paralari yok.

Sergen konuşmasa ben de böyle düşünüyordum. :)

Veysel Sarı ve Erdin Demir'de gelsin, çöp falan toplamıyoruz kadroda derinlik yaratıyoruz, kontenjan sıkıntısı varsa alacaksın böyle yerlileri.

Eger 3-5-2 oynarsak Bruma'yi neden aldik?

Lig için 4-3-3, veya 4-2-3-1 oynamaliyiz.

Cenki falan 1 milyona satarmı bu leş ölücü aç kulüpler.

Sözleşmesi sene sonunda bitecek futbolcu için 2 milyon euro isteyenler var.

bu federasyon gecirmez yerli statüsüne bizim yonetimde seneye degişir diye bekliyo ümit ediyo umarım sıkıntı olmaz

yabancılara gelince alıyoruz sonra neredeyse uste para verip gondermeye calişiyoruz . eboue ched dany giderde nasıl gider ?

yine verip tazmınatlarını gondermemız gerekıcek

Eboue nin sözleşmesi bitiyor diye biliyorum.Yanılıyormuyum?Chedju ve Dany malumun.

Düzeltiyorum:Eboue Sözleşme bitiş tarihi: 31 Mayıs 2016:(((

Yalnız kadro konusunda arada dağlar var özellikle orta alan ve forvetlerde.

Ayrıca Juventus kadro kalitesine baktığımızda Avrupa'da başarılı olamaması entresan bir konu.

İtalya ligi zaten eski İtalya ligi değil.

3-5-2 için hem hücum ve defansi iyi yapabilen wingback lazim.

Sabri ve Eboueyle oynayamazsin bunu, Antep maçi gibi facia olur.

Yanlız yılın transferi benim için tulun almanya oldu. Türkiye ile bütün ilişkileri kesilmiş bu yola. Başkanda az cin değil vallahi.

ulan abdürrahim albayrak ile fatih hoca taklidi yaptılar gülmekten öldüm :D

Elmander' i nasıl sakatladığını anlatıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt