Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'nın satın alma opsiyonlu kiralandığı doğrumu ?

ve doğruysa opsiyonu ne kadar acaba ?

5-0-3 yüzünden ceyhun ve sabri takımda kalırsa istinyeye yürüyeceğim

hoş ab gelse bile ceyhunu göndermez gibi duruyor mancini

Çeptalk

Antep oyuncularin Maaslarini bile ödeyemezken, hic oynatamadigi bir oyuncu icin, 10 Milyon civari parami verecek? Sacma bir haber kim yaptiysa. Maasini bile ödeyemez Antep.

hocam su kadar söyleyeyim

brumayı 10 m euro verip alıp azize 11-12 m euroya bile satar bunlar dilerim opsiyon 20 m €uro felandır ve inş böyle bir hata yapmamısızdır.

bu ülkede herşey olur. zaten elalemin derdi biz olmusuz...

Antep oyuncularin Maaslarini bile ödeyemezken, hic oynatamadigi bir oyuncu icin, 10 Milyon civari parami verecek? Sacma bir haber kim yaptiysa. Maasini bile ödeyemez Antep.

valla herşeyi beklerim bu ülkede Aziz babaları çakal gibi bekliyor pusuda ne olur ne olmaz..

sonra dönüp dolaşıp fenerde bulmayalım bu adamı yaşamadık değil basketbolda buna benzer acayip olaylar

Lucas-Ontivero.jpg

iyi iyi

millet defans görsün

lesh chedj bastan istememistim videolarını izledim son maçları da dahil lesh idi.

bana sorsalar kıyak oyuncular aldırırım takıma da beni dinleyen keke yok. :cool:

buradan Galatasaray yönetimine sesleniyorum. beni forumdan bulun aldıracağım oyuncular bizi uçurur. futbol ulemasıyım.

Bazi Premier League maclarinin bilerek TV'den yayinlanmadigini biliyormuydunuz ? Özellikle cumartesi günleri öglen oynanan maclarda var bu ? Sebebi: Taraftarlari stada cekmek ve mac atmosferini kaybetmemek.

Yalnız orada her şehrin takımı son noktadır halkı için. Bizde 3 takım var. Az da Trabzon sempatizanı.

Şu an itibari ile ben de twitter, transfermarkt çökmüş durumda. Ne oldu Messi'yi mi alıyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt