Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BfIPODBCUAAfE_h.jpg:large

Guarin olayı sandıgımdan ciddi,Ranoc'tan daha cok istiyorum onu...

Renktaş Tulun Terim'e neden oyuncu dayatabilir ki ? Tulun hem onu Terim gibi bir adama yapamaz hem de önemli bir noktayı atlıyorsun.Bak listenin 4.sırası diyorsun ya dünyada Stoper mi yok niye Şecu listeye giriyor.Hani aradığımız süpürücü stoper olur da kalitesiz çıkar iyi oynamaz neyse diyeceğim ama bu adam zaten bizim aradığımız tipte stoper değil...

terimin zaten transferlerinin çoğu başarısız ona katılıyorum. ama biri ediyor diğeri sıvıyor mesele bu. tulunun gitmesi de hayırlı oldu bence.artık böyle menejer kılıklı adamlara transferi emanet etmeyi bırakmalıyız bu işleri scoutlar yapmalı.

Guarini alabileceğimizi sanmıyorum

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bony tam bize göre:)

♧tapatalk♧

Guarin'in overrated bir oyuncu olduğunu biliyormusun peki ?

kesinlikle

isime takıma ve istatistiklere takılan klasik türk gençliği.

videolara baksan oradan bile anlarsın. top sürerken top adamın ayağına apısmıyor. öyle bir ortasaha veya forvet arkası düşünemiyorum. dar alanda oynayacak neticede rakip defansın arasına girecek türkyiede İŞ YAPAMAZ.

yine milyon tane oyuncu gitti geldi haberi var, hicbirine inanmiyorum kap'a düsmeden.. guarin ve ranocchia gelse bile nasil oynatacagiz?

Muslera

Sabri Semih Ranocchia Telles

Melo Selcuk Guarin

Sneijder

Umut Burak

:(

Guarini alabileceğimizi sanmıyorum

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

guarin alınabilir bence istense ama guarin gelince mamcininin meloyu stopere çekeceğinden korkuyorum. o yüzden bu transfere soğuğum açıkçası. mancini meloyu liberoya çekip orta alanda 2 tane cm yi yan yana oynatmayı düşünüyor bence

Guarin transferini istemeyin artık arkadaşım

taraftar ne kadar bilinçsiz yahu. bu adam bizde iş yapamazzz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt