Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutla burakin forvet oldugu bir takimda drogba nereye yedek kaliyormus neyin kafasindasiniz,futbol cahilleri gibi bos bos yazip duranlar var

Yabancı sınırı ile ilgili sıkıntı Demirören ile alakalı değil. Demirören sadece bir kukla. Bu işin çözüleceği yer siyaset. Yani hükümet ile çözeceksin bu işi.

Geçen sene hatırlayın Spor Bakanımız Suat Kılıç ne demişti '' Yabancı kontenjanı artmamalı. Yabancı sayısı fazla olursa yerli oyuncu yetişmez. ''

Yabancı sınırı ile ilgili sıkıntı Demirören ile alakalı değil. Demirören sadece bir kukla. Bu işin çözüleceği yer siyaset. Yani hükümet ile çözeceksin bu işi.

Geçen sene hatırlayın Spor Bakanımız Suat Kılıç ne demişti '' Yabancı kontenjanı artmamalı. Yabancı sayısı fazla olursa yerli oyuncu yetişmez. ''

evet. bu sene onlarca arda yetisti. ben bu zihniyeti öpeyim...

Drogba'yla sözleşme yenilenmesin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ulan sezon basindan beri formsuz dediginiz drobga olmasa cl de grupta sonuncu oluyorduk

A Haberde Tokat-Antalya maçı var. 50' 0-0

Türkiye ayrı da, Drogba CL'de banko oynar. Ayrıca 6 Milyon'luk adamı kullanmamak da aptallık.

Burak CL'de çok etkisiz. Drogba'nın tecrübesi yeter öyle maçlarda. Motivasyonu da farklı oluyor.

Tamam formsuz da, gelir yine kendine merak etmeyin. Yaptıklarını unutamıyorum

ben zaten drogba hep yedek kalsın demiyorum adam maç seçiyor kardeşim antep elazığ filan sallamıyor böyle maçları büyük maçlarda elbet oynar

Yabancı sınırı konusunda top Başbakan da arkadaşlar. Şunu bilin Demirören sadece bir kukla, bir kalkan..

Ankara dan ne emir gelirse demiroren onu uygular.

Bizim başkanın da hükümet le arasının kötü olduğunu duymuştum ne kadar doğrudur bilemem tabi..

Boşuna Drogba, Burak, Umut tartışması yapıyorsunuz hepsi aynı birbirinden farkları yok şu an

Böyle Drogba olmasa sonuncu olurduk şeklindeki argümanlar kusura bakmayın saçma oluyor. Drogba olmasa gruptan lider çıkardık demekle aynı şey. Drogba'yı severiz ancak misyonunu tamamladı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ben zaten drogba hep yedek kalsın demiyorum adam maç seçiyor kardeşim antep elazığ filan sallamıyor böyle maçları büyük maçlarda elbet oynar

sorun orda degil bence. 35 yasina gelmis bri adami her macta oynamamali. ayda 3-4 mac yapsin yeter. ama hem mancini, hem terim adami her macta ilk 11e aliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt