Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Girmez mi? Ee ne anladim ben azize iceri girmezse.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aziz Yıldırımı kurtarmak için işte içeri girmesin diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Girmez mi? Ee ne anladim ben azize iceri girmezse.
doğrudur ynlıştır bilmemde sürekli bu tarz haberler üretiyorlar, telles de de yapmışlardı
Abi üstelik ofsayt verilen pozisyon larin çoğunda burak geriden çıkıyor ama yardimci hakemler alışmış artık pozisyonun içinde burak olunca bayrağı kaldiriveriyorlar hemen
tamam
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aziz Yıldırımı kurtarmak için işte içeri girmesin diye
Bekir Bozdağ açıklama yapmış yargıtayca onanan davalar da yeniden yargılama olmayacakmis
Ne zaman acikladi bunu? Link?
Söylediklerinden bisey anladiysam arap olayim, hem diyorsun merak etme hersey yolunda hem de aziz iceri girmeyecek diyorsun
bebemisin nesin tamam falan,ya adam gibi alinti yap yada uza
Nerde cekti hükümet destegi, aziz sabah aksam tayyipi yalayip duruyor. Yeniden yargilanma ha yeniden yargilanma..
ee yeniden yargılama ne demek ozaman ? yargılanmış birşeyin tekrardan yargılanması anlamına geliyor yeniden yargılanma
şike tescillendi burası tamam Aziz Yıldırımın derdi hapse tekrar girmemek yani onun üzerinde çalışıyorlar
Özel yetkili mahkemelerin yargılayıp karara bağladığı durumlar için geçerli yargılama. Azize özel mehkemelerde yargılandı sonrasında temyize gitti ve suçu sabit görüldü. Yani özel mahkemenin verdiği kararı yetkili yüksek kurumlar onadı. Böyle bir durumda tekrar yargılanma olamaz.
+ofsayta oldugu halde pas atan selcuk inan´i unutma..
Ee tamam da aziz de iceri girmezse yemisim sikenin tescilligini, o zaman bizimkiler de mac satin alsin nasil olsa hapis yok