Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cocukta bir kere Quintero gibi 'ben futbolcuyum' ismi var. Ama yüzü biraz cok sismis. Yandan yildiz oyuncu kafasi, önden yuvarlak kafa yakismiyor yanii.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telles ve Hajro bugün oynayabiliyor mu?
Koray'i cekmisler.. Hani Ontivero nerde arkadas görmek istiyorum. Ben Ontivero'yu alacagimiza ihtimal vermiyorum.
Ben aslında pek sen gibi düşünmüyorum, çünkü bizim ligde fizik olarak kuvvetli, teknik ve oyun zekası da ortalama olan her oyuncu iş yapar. Fakat şu an bizim Guarin'i veya başka bir yabancıyı alma lüksümüz yok. Biz ilk olarak takımdaki santraforların hepsini gönderip, 2 tane adam akıllı yabancı forvet/santrafor almalıyız.
Ontivero cok heyecan veren isim. Bruma olmadigi icin Ontivero yu sürekli takimda görmek isterim. Acaba nasil oyuncu, merak ediyorum.
Nede çabuk unuttunuz Terimi. 2 Senedir FATİH HOCAMIZLA Şampiyon olurken şu an Mancini ile niye 10 puan gerideyiz acaba.
eses(d) sivas(d) kasımpasa elazıg(d) gencler trabzon (d)...6 macın 4 u deplasman fenerın bunlardan en az 8 puan kaybedecekler fenerın top oynadıgı yok balları yanında olmazsa 6 macta 8 puan yaklasabılırz fakat bızım takımda oynamıyor sorun orda...azıcık ınansa takım ıstese rahat rahat yaklasıp gecme sansımız var onları...
La hakan hem heyecan verici diyorsun hemde nasil biris oldugunu merak ediyorsun..sadece adindan dolayi mi heyecan duyuyorsun?D
Quinteronun tweeterinde ne cins resimler var yukarı biraz boş gibi duruyor
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk
Ana sorunumuz dediğin gibi Guarin gibi bir oyuncuya ihtiyacımızın olması değil. Forvet/Kanat transferi şart. Takımda sol kanatta oynayacak oyuncu kalmadı neredeyse. Forvet sorunumuz zaten 2 senedir var.
Evet. Futbolcu ismi var, olumlu seyler söyleniyor hakkinda. Merak ediyorum oyun stilini fln.