Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cocukta bir kere Quintero gibi 'ben futbolcuyum' ismi var. Ama yüzü biraz cok sismis. Yandan yildiz oyuncu kafasi, önden yuvarlak kafa yakismiyor yanii.

Neresi heyecan veriyor ontiveronun bi :D tamam kişiden kişiye değişirde yani. ztkya talim eder.

Ben aslında pek sen gibi düşünmüyorum, çünkü bizim ligde fizik olarak kuvvetli, teknik ve oyun zekası da ortalama olan her oyuncu iş yapar. Fakat şu an bizim Guarin'i veya başka bir yabancıyı alma lüksümüz yok. Biz ilk olarak takımdaki santraforların hepsini gönderip, 2 tane adam akıllı yabancı forvet/santrafor almalıyız.

Ana sorunumuz dediğin gibi Guarin gibi bir oyuncuya ihtiyacımızın olması değil. Forvet/Kanat transferi şart. Takımda sol kanatta oynayacak oyuncu kalmadı neredeyse. Forvet sorunumuz zaten 2 senedir var.

Nede çabuk unuttunuz Terimi. 2 Senedir FATİH HOCAMIZLA Şampiyon olurken şu an Mancini ile niye 10 puan gerideyiz acaba.

Çünkü fener geçen seneye çok daha fazla puan topladı.Geçen sene bu hafta 33 puandaydık,bu sene 34 puandayız.Biz de değişen bir şey yok.

eses(d) sivas(d) kasımpasa elazıg(d) gencler trabzon (d)...6 macın 4 u deplasman fenerın bunlardan en az 8 puan kaybedecekler fenerın top oynadıgı yok balları yanında olmazsa 6 macta 8 puan yaklasabılırz fakat bızım takımda oynamıyor sorun orda...azıcık ınansa takım ıstese rahat rahat yaklasıp gecme sansımız var onları...

Sivas verir zaten direk.

tellese alternatif ve forvet şart

sabriyi sol kanatta görmek istemiyoruz

Çeptalk

Ontivero su anda bizde oynamaz,Fizigi ayni Bruma gibi cok yetersiz...Büyük ihtimalle Süper Lig den bir takima kiraliycagiz...bence...

Quinteronun tweeterinde ne cins resimler var yukarı biraz boş gibi duruyor :D

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Ya bizde oynayamazmis. Sanki cocugu daha önce izlediniz de yorum yapiyorsunuz fizigi hakkinda. Fizik fizik fizik. Biraz futbol anlayisinizi gelistirin. Amrabat in hayva gibi fizigi varda ne yapti.

Hala futbolda fizigi ön plana koyanlar var, saka gibi.

Ana sorunumuz dediğin gibi Guarin gibi bir oyuncuya ihtiyacımızın olması değil. Forvet/Kanat transferi şart. Takımda sol kanatta oynayacak oyuncu kalmadı neredeyse. Forvet sorunumuz zaten 2 senedir var.

Öyle, ilerde top tutamıyoruz, ya da eskaza tutabildiğimiz topları olabilecek en aptal şekilde kullanıyoruz. Haliyle kaybedilen her top direk bizim kalede oluyor, suç da stoperlere atılıyor. Ara transfer sezonundan çok ümitliydim ama hayal kırıklığı yaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt