Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoperimiz İtalya'dan gelecek demiştim, büyük ihtimal öyle olacak. Doria için uğraşıldı ama olmadı. Kulübü başta 15 milyon Euro isterken şimdi 17 milyon Euro istiyormuş. Şurada 6 gün kaldı, bakalım neler olacak.

En başında demiştim sizlere. Dany, Reira ve Amrabat ( Kalma durumu vardı. ) gidecek. Zarar bile edilse durum değişmeyecek. Hayırlı olur inşallah.

Veysel ne oldu bi gelisme var mi… Stoper icin suan kim önde Astori mi yoksa Ranocchia mi… Baska transfer olacak mi stoper disinda...

doria nın hıc olma sansı kalmadımı hocam

Maalesef kardeşim, yok.

Brezilya'dan oyuncu almak artık çok zor. Brezilya hükümeti kulüplere maddi destek vermeye başlayınca rahatladılar. Bundan 2 sene önce Brezilya'dan oyuncu almak daha kolaydı. Teklifi yapardın, pazarlık yapardın, adamlar 3-5 inerdi. Şimdi değerinin 2-3 katını istiyorlar.

İyi aksamlar arkadaslar defans icin hangi isim öne cıktı ? Bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Tesekkur ederim simdiden .

salih kesinlikle mustafa sarp ayari bir futbolcu. o paraya bircok kisinin dedigi gibi veysel+tarik ikilisi alinabilirdi. ama baskanin bir tarzi, prensipleri var. diyorki sozlesmesi devam eden oyuncuyu teknik ekibim isterse verir parasini alirim. ama sene sonunda sozlesmesi bitecek adam icin o paralari vermem. her ne kadar bu oyuncular aldigimdan daha iyi olsada.

bu bir tarz meselesi begenir veya begenmezsiniz. birisi mantikli bir ticaret turu, digeri savasta hersey makbuldur tarzi. eger diger sikecilerde baskan gibi davranabilse zaten yerli futbolcularin fiyati bu fiyatlarda olmazdi.

Brezilya'dan futbolcu almak hiç bir zaman kolay olmadı.Hele genç futbolcu kolay değildi ki hala öyle.

Bu arada 3-4 alternatif varsa kapın gelin Lescott'ı da alem stoper görsün.Gerçi şampiyonlar liginde oynayabiliyor mu onuda bilmiyorum.

Bunu ontıveroyo alıp kiralamak scoutlara güvenildiğinin göstergesi

gençte lazım, umarım aldığımız gençlerin hepsi Umut Gündoğan gibi yada İzet gibi ilerisi için iyi sinyaller veren oyuncular olur. Açıkcası İzet'i ben bayağı beğendim, oyunu biliyor en azından. Mesela Bruma çok yetenekli aşırı yetenekli ama nerede ne yapacağını bilmiyor oda en az 1-2 sene alır, ama onu çözdüğü vakit çok iyi topçu olucak Bruma ama yine öteki mesajlarımda dediğim gibi 12 ye almak değilde 2 ye almak marifet böyle adamları. Şuan Salih dışında iyi gidiyorlar. Salih'inde yaşı genç ilerleyebilir özellikle alt yapıdan çıkan Emrecan ve İbrahim bayağı iyi gibiler. Son 4 maçtır, Emre Çolak çok iyi umarım böyle devam eder böyle devam ederse onun hakkında söylediklerimi yani kısaca tükürdüğümü zevkle yalarım.

Salihi takasta kullanalım Veysel için :asd:, zaten zarar edeceğiz kendisinden.

hayirli olsun diyelim

barusso_galatasaray_imza_yB.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt