Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut ta tam gurbetçi oyuncu tripleri var. garip garip gülmeler falan :D

bozmaz umarım kendini.

salih çok efendi çocuk ya. hala inanamıyor belli Galatasaray da olduğuna :D

Salih Dursun: Mancini, çok karizmatik ve zeki bir teknik direktör. Taktik açıdan üst düzeyde birisi, onunla çalışmaktan büyük keyif alıyorum.

Trtsporda Juventus-Sampdoria maci var.20. dakikasi takiminini iki pozisyonuda Gabbiadini yaratti,tek goze batan oyuncu.Hareketli,top alan,gezen,teknik bi forvet ben begendim.

Başkan bugün dengesiz Eskişehir başkanıyla bir araya geliyor Tarık ve Veysel için,umarım bir şoparlık yapmaz Mesut denen herif.

zaten bize borclari var, bide cok zor durumdalar, mecbur satmaya calisacaklar

300 bin borçları var,1,6 milyon euro istemişler bizden peşin olarak,bizimkiler 1,5 milyonu önce 2 taksitte ödemeyi teklif etmiş sorun çıkarınca peşin ödemeyi kabul etmişiz,arada 100 bin fark kalmış,burdan dönmez artık bu iş,yine de Mesut denen herife güvenemiyorum ya neyse hayırlı olsun inşallah.

300 bin borçları var,1,6 milyon euro istemişler bizden peşin olarak,bizimkiler 1,5 milyonu önce 2 taksitte ödemeyi teklif etmiş sorun çıkarınca peşin ödemeyi kabul etmişiz,arada 100 bin fark kalmış,burdan dönmez artık bu iş,yine de Mesut denen herife güvenemiyorum ya neyse hayırlı olsun inşallah.

benim bildigim ile necati ve erman ile yaklasik 1 milyon alacaklarimiz varmis daha

Trtsporda Juventus-Sampdoria maci var.20. dakikasi takiminini iki pozisyonuda Gabbiadini yaratti,tek goze batan oyuncu.Hareketli,top alan,gezen,teknik bi forvet ben begendim.

Juventus'ta beğenmiş, almış.

başkan ın eskişehir başkanıyla görüşeceği kesin mi?

veysel ve tarık olursa yedekler tamamen defans agırlıklı olacak herhalde

juve sampdoria maçına bakıyorum, gabbiadini uç forvetten çok 2. forvet tarzı bir oyuncuya benziyor. juve maçında sağ kanada yakın oynuyor. zaman zaman içeri giriyor. 2. forvet tarzında ise aradığımız oyuncu değil diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt