Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etrafında genç dinamik altyapısını avrupada almış oyuncular olduğunda performansı daha da yükselecektir

Bruma sakatlığı ile beraber sanki takımın yarısı gitmiş gibi hissediyorum. Kadro bile yapılamıyor benim düşüncemdeki gibi.

Yazık oldu.

Benteke için en azindan 12m euro isterler.

Hem haberlere göre Spurs ilgileniyor.

Eğer biz daha fazla verirsek bize gelir. Spurs zaten büyük ihtimalle ŞL'e gidemeyecek büyük bir çıkış yapmazlarsa. Ki Benteke 12 değil. 20-25 civarlarında. Ama gerçek bir yatırım yapmak istiyorsak tam almamız gereken adam. Yaşı da 23. Genç oyuncu alacağım diye göstermelik transferler yapacağına, parayı boşa çöpe atacağına git kendini ispatlamış, 'gerçek' bir genç yıldız al.

Bea9pX1CUAEqY07.jpg

Israrla duyumculuk yapan, transfer bilgileri veren üyeler konudan uzaklaştırılacaktır arkadaşlar bilginize.

Eğer biz daha fazla verirsek bize gelir. Spurs zaten büyük ihtimalle ŞL'e gidemeyecek büyük bir çıkış yapmazlarsa. Ki Benteke 12 değil. 20-25 civarlarında. Ama gerçek bir yatırım yapmak istiyorsak tam almamız gereken adam. Yaşı da 23. Genç oyuncu alacağım diye göstermelik transferler yapacağına, parayı boşa çöpe atacağına git kendini ispatlamış, 'gerçek' bir genç yıldız al.

Bizim bütçemizde o kadar para yok.

Bence büyük ihtimalle Spurs gibi takima gider.

Iyi oyuncu, ama 20-25m euro'ya degmez bence, o kadar üstün oyuncu'da degil.

Onun yerine Lukaku'yu kiralabilirsek bizim için çok daha ucuz olur.

o kaliteli forvet ve fiziksel anlamda çok iyi.

Mancini Elazığ macinda da sacmalarsa ligden umudum kalmaz

Bizim bütçemizde o kadar para yok.

Bence büyük ihtimalle Spurs gibi takima gider.

Iyi oyuncu, ama 20-25m euro'ya degmez bence, o kadar üstün oyuncu'da degil.

Onun yerine Lukaku'yu kiralabilirsek bizim için çok daha ucuz olur.

o kaliteli forvet ve fiziksel anlamda çok iyi.

Bana Lukaku'da uyar şahsen. Lukaku şuan Drogba'nın genç hali gibi. Ama ben Chelsea'nin mevcut forvet sıkıntısını da göz önüne alırsak onu seneye de kiralayacağını hiç sanmıyorum. Kendini yeterince kanıtladı ve büyük bir sakatlık yaşamazsa döndüğünde oynamaya başlayacaktır Chelsea'de.

Bana Lukaku'da uyar şahsen. Lukaku şuan Drogba'nın genç hali gibi. Ama ben Chelsea'nin mevcut forvet sıkıntısını da göz önüne alırsak onu seneye de kiralayacağını hiç sanmıyorum. Kendini yeterince kanıtladı ve büyük bir sakatlık yaşamazsa döndüğünde oynamaya başlayacaktır Chelsea'de.

Seneye lukaku ve courtouis Chelsea ye döner. Mourinho zaten takımı giderek daha iyiye götürüyor. Chelsea seneye coşar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt