Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=6938:uploadfromtaptalk1390231629962.jpg]

Bu cocuk antepe gitti falan deniliyordu mackolikte bizde gostermisler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1390231629962.webp
    uploadfromtaptalk1390231629962.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 451
Ben bu Essien isini anlamadim, bu adam orta saha oyuncusu degil mi? Hani stoper ariyorduk biz? Defansif orta saha icin bizde Melo var, takimdaki en iyi futbolculardan biri. O kadar problemli mevki varken, problem olmayan mevkiye adam mi alacagiz yani bu kadar para verip? Ustelik de Melo'dan daha yasli.

Inanmiyorum.

Ben bu Essien isini anlamadim, bu adam orta saha oyuncusu degil mi? Hani stoper ariyorduk biz? Defansif orta saha icin bizde Melo var, takimdaki en iyi futbolculardan biri. O kadar problemli mevki varken, problem olmayan mevkiye adam mi alacagiz yani bu kadar para verip? Ustelik de Melo'dan daha yasli.

Inanmiyorum.

belki selçuğun yerine oynatmayı planlıyordur ? değişik bir taktik anlayışı ile...

Beyler Ankara da kavga var

son-dakika-cudide-sehit.jpg

Inanmiyorum.

Meloyu stopere çekcek

İsterse 40 yaşında olsun Essien la bu.

Essien eskisi gibi degil, çok yaslandi.

Gelirse ancak 1-2 sezon için faydali olur, ilk 11e girecek kadar iyi oyuncu degil.

Onu geçen sezon Madrid'de izleyenler anliyor, bu sezon Mou onu neden pek tercih etmediginide anliyorlardir.

Adam o takimin Sabri'si oldu resmen.

Her poka inanmayin, ne Essien i aliriz, ne de Melo dan stoper olur, mantik li konusalim,

hic Essien i alip Melo nun yerine koyulurmu?

Yönetim demeki dogrü dürüst stoper alamiyor. Onun yerine Melo stoper'e cekecekler & orta saha icin tecrübeli bir isim düsünülyor. Essien Sampiyonlar Liginde oynayabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt