Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11/12 sezonunda adamın oynadığı toplam maç sayısı ''7'', geçen sezon Rusya'da oynadığı çatur çutur topta 25 maçta 10 gol.

Son iki.sezon adam 71 maça cıkmış 31 gol 14 asist ki.bu sezon devam ediyor oturup eto iyi.kötü onu tartışmıcam.seninle benim demek istedigim gayet.acık ve basit yıldız projemize devam.ediceksek bu isim sakatlık sorunu olmayan yatmaya gelmeyen adamlar olmalı sneijder drogba.gibi

Son iki.sezon adam 71 maça cıkmış 31 gol 14 asist ki.bu sezon devam ediyor oturup eto iyi.kötü onu tartışmıcam.seninle benim demek istedigim gayet.acık ve basit yıldız projemize devam.ediceksek bu isim sakatlık sorunu olmayan yatmaya gelmeyen adamlar olmalı sneijder drogba.gibi

Sana adam bir sezon boyunca 7 maç oynamış diyorum, sen sakatlık sorunu yok diyorsun. :eek:

Sneijder bize gelmeden önce kaç maç oynadı interde o sene.

Drogba alalhın çin liginden bize geldi.

Essiene saçma sapan sallamayın.

Yaw ne Esssieni ne Eto su eskidendi böyle transferler. Bize Sneijder gibi transferler lazım bizden sonra küle dönmeyecek yada Qatara gitmiyecek

disculpas-de-carlos-tevez-para-roberto-mancini-manchester-city.jpg

Care TEVEZ.​

tellesi aldık iyi kötü ne cıkarsa bahtımıza. ama stoperde dökülüyoruz semih hariç anadolu standardında.

Bu durum tamamen Dany,Amrabat,Riera üclüsüne bagli. Elde var Telles ve Hajrovic. Bu ikisinin lisans alabilmesi icin bizim üclüden en az ikisi gitmesi lazim. Bir de yabanci stoper alirsak ücünü de mutlaka elden cikarmamiz lazim, ki bu bana biraz zor geliyor. Ne Dany ne de Amrabat gitmek istemiyor. Rieraya kalan parasini verirsin ciki cikmaz hemen gider.

Dany bu konuda yine beyinsizligini gösteriyor. Yazin dünya kupasi var, yine cok az forma sansi bulacak. Ben olsam oynayacagim bir yere giderim. Cünkü bu sezon oynadigi maclarda da pek iyi degildi istikrarsiz forma buldugu icin ( bir de yeteneksizligi var tabi ki). Eger DÜnya kupasinda oynamak istiyorsa gitmemek gibi bir salakliga girisemez, ama ne diyim Dany bu iste ondan insan bilemiyor.

Telles ve Adili acaba ne yapıyor?Antalya kampında yarın son gün ancak hala yoklar.Gelseler bile 3.Haftadaki maça kadar ancak hazır olurlar.Artık bitsin şu transferler.

bu yabancı sınırında yerli Zlatan'ı geri almalıyız koca bir devrede 36 yaşındaki Drogba'ya güvenemeyiz

küfürleri alayım :D

Telles ve Adili acaba ne yapıyor?Antalya kampında yarın son gün ancak hala yoklar.Gelseler bile 3.Haftadaki maça kadar ancak hazır olurlar.Artık bitsin şu transferler.

Adili zaten doğrudan kadroda düşünülen, direkt katkı beklenen bir oyuncu değil. Hatta alındıktan sonra Kayserispor'a kiralık verilmesi bile gündemde. Telles'e bende katılıyorum.

başbakandan inciler:

ŞİKE KARARININ ZAMANLAMASI ANLAMLI

Yargıtay’ın şike davası sonuçlandı. Aziz Yıldırım’ın da cezası onandı. Hem başkanlığı düşecek, hem de cezaevine girmesi söz konusu. Bugün de bir düzeltme karar verilmesi istendi. Siz Yargıtay’ın şike kararlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Zamanlaması itibariyle ben anlamlı buluyorum. Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı? Seçimin arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır? Bunu 30 Mart sonrasında da yapabilirdin. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil. şu ana kadar yargıdaki o paralel yapı ince hesaplar suretiyle böyle bir adım attıklarına inanıyorum. Burada da hukuki süreç tamamen bitmemiştir. Devamında ne olur ne gelir ne gider onu bilemem. Sadece zamanlamasının anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum. kaynak:mynet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt