Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başbakandan inciler:

ŞİKE KARARININ ZAMANLAMASI ANLAMLI

Yargıtay’ın şike davası sonuçlandı. Aziz Yıldırım’ın da cezası onandı. Hem başkanlığı düşecek, hem de cezaevine girmesi söz konusu. Bugün de bir düzeltme karar verilmesi istendi. Siz Yargıtay’ın şike kararlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Zamanlaması itibariyle ben anlamlı buluyorum. Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı? Seçimin arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır? Bunu 30 Mart sonrasında da yapabilirdin. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil. şu ana kadar yargıdaki o paralel yapı ince hesaplar suretiyle böyle bir adım attıklarına inanıyorum. Burada da hukuki süreç tamamen bitmemiştir. Devamında ne olur ne gelir ne gider onu bilemem. Sadece zamanlamasının anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum. kaynak:mynet

papağan gibi hep aynı laflar

Çeptalk

Yaşlı oyuncu alacaksak sadece stopere almalıyız. Hatta stopere yaşlı oyuncu daha iyi olur tecrübesiyle liderlik eder. Diğer mevkilere genç oyuncular almak daha mantıklı.

başbakandan inciler:

ŞİKE KARARININ ZAMANLAMASI ANLAMLI

Yargıtay’ın şike davası sonuçlandı. Aziz Yıldırım’ın da cezası onandı. Hem başkanlığı düşecek, hem de cezaevine girmesi söz konusu. Bugün de bir düzeltme karar verilmesi istendi. Siz Yargıtay’ın şike kararlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Zamanlaması itibariyle ben anlamlı buluyorum. Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı? Seçimin arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır? Bunu 30 Mart sonrasında da yapabilirdin. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil. şu ana kadar yargıdaki o paralel yapı ince hesaplar suretiyle böyle bir adım attıklarına inanıyorum. Burada da hukuki süreç tamamen bitmemiştir. Devamında ne olur ne gelir ne gider onu bilemem. Sadece zamanlamasının anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum. kaynak:mynet

30 Marttan sonra açıklansa bu sefer de Cumhurbaşkanlığı seçimi var.

Ondan sonra 2015 genel seçimler var.O zaman hiçbir şey yapmayalım hep seçim var.Bu zamana kadar olimpiyat zırvasıyla beklettiler.2 sene geçti bu sefer seçim zırvasıyla 2 sene daha mı bekletecekler ?

mutlaka ve mutlaka bir stoper ve bir sol bek lazımdı bize hala yok telles ?

Bizim bu sol bek işi herhalde hiç bir zaman çözülmeyecek cidden. Bu kadar uzayabilir mi bir süreç arkadaş.

Yahu Allah aşkına sen burda Chedjou'yu savunan adam değil misin millete? Chedjou gibi adamı hertürlü savunup, Essien gibi bir futbolcuya burun kıvırmak nasıl futbol anlayışı? Ayrıca Mourinho tabi vazgeçer. Adamın elindeki orta saha oyuncularına bak istersen. Essien belki şu anda Chelsea için yetersiz. Ama bizde hertürlü fark yaratır.

Amma guzel abartiyorsun, belliki hic Essien i takip etmiyorsun son 2 yilda, adamin kosacak hali kalmamis, etrafinda donerken 2 gun geciyor, ama bizde buyuk fark edecekmis? Hadi aldik diyelim, nerede oynatacaksin? orta sahada mi? Melo nolcak? sakin stopere gecer deme gulerler adama. Melo ile beraber mi yoksa? ozaman defans ta 3 tane Turk olacak bunu da biliyorsun demi.. Ha yabanci kurali olmasa bende alinsin derim no problemo.

Äma suanda bizim derdimiz defans, Essien i alip baska problemlere yol acmamaliyiz..

[attachment=6947:NeuesMemo_19122013_151148_1.jpg]

Ekli dosyalar

• NeuesMemo_19122013_151148_1.webp
    NeuesMemo_19122013_151148_1.webp
    62 KB · Görüntüleme: 283
Drogba yi cok severim, ve böyle admalarin olmasini isterirm. Ama malesef burasi türkiye, ve burda yabanci kuralli var. Ve bize o yüzden baska bir forvet lazigm, genc filan önemli degil, basariya ac olan adam lazigm. Wesleye bakinca, herkes görüyor nasil istekli oldugunu, ama Drogba da ilk 10 dakika istedigi gibi bisey olmuyorsa cok isteksiz oluyor. Ha adam kalite her santimle, ve 90 dakika görünmez, top kaybeder, ama takar en önemli saniyede. Wilfried Bony diyelim, bana göre cok ac bir oyuncu

Telles'e noolmuş ya,İstanbul'a getirdik adamı yine mi sıkıntı,bitmeyecek mi sol bek hasretimiz?((

[attachment=6948:ImageUploadedByTapatalk1390241180.623770.jpg]

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1390241180.623770.webp
    ImageUploadedByTapatalk1390241180.623770.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 256
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt