Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yeni transferler tutarmı tutmaz mı bilmiyorum ama yedeklerde sabri ,aydın gibi adamları görmekten bıktım ben...hiç değilse değişik elemanları görürüz...

iyi de Tarik Camdal Veysel Sari Eboue Salih Dursun hangi biri oynayak sag bek de?

Eboue bitik , bu haliyle kontenjan israfı.

Sabri'yi anlatmaya gerek yok.Yılların çöpü.

Tarık bu sezon sol bekte etkili oldu sanırım.Telles'in alternatifi olur.

4'lü defansta Veysel - Salih dönüşümlü oynarlar.

3'lü defansta Salih sağ stoper , Veysel sağ kanat olur.

Umut is yapar gibi duruyor, keza telles de.

Defanstan ortasahadan top cikarma sorununu cozseler yeter.

Digerleri rotasyon icin iyi olur, en azindan biri sakatlandiginda veya formu cok dustugunde yerine idare edebilecek birileri olur.

Sercan Yildirim zu Bursaspor :D

Tarik alinabilir ama Veysel'i almak gereksiz olur . Salih'i aldik zaten Hamitte donuyor .

Eboue bitik , bu haliyle kontenjan israfı.

Sabri'yi anlatmaya gerek yok.Yılların çöpü.

Tarık bu sezon sol bekte etkili oldu sanırım.Telles'in alternatifi olur.

4'lü defansta Veysel - Salih dönüşümlü oynarlar.

3'lü defansta Salih sağ stoper , Veysel sağ kanat olur.

Veysel ön libero da oynayabiliyor,Tarık kanat orjinli topçu,baya baya joker adamlar aslında,baktığımız zaman aldığımız yerlilerin hepsi neredeyse joker,Salih stoper-bek-orta saha-Veysel aynı Tarık keza,Adili de her iki kanat ve forvet oynuyor diyorlar,3 kulvar için gayet ideal ve mantıklı hamleler,mac kazandıracak topçu mu bunlar,belki değil ama sistemin önemli parçası olabilecek topçular.

Kaç tane sağ bek, sol bek aldıkları umrumda değil. Sabri ve Hakan Balta'yı gönderecek Hocayı omzumda taşırım.

Song'u son zamanlar ilk ben önerdim mantikli olur diye, özellikle savunma acisindan. Ama gecen macini izledim yine, berbat, les, cöp. Ceyhun gibi oynadi. Genelde böyle degil ama benim idealimde bulunan Song Arsenal'li Song.

Song'u son zamanlar ilk ben önerdim mantikli olur diye, özellikle savunma acisindan. Ama gecen macini izledim yine, berbat, les, cöp. Ceyhun gibi oynadi. Genelde böyle degil ama benim idealimde bulunan Song Arsenal'li Song.

Fazla forma sansi bulamadigi icin dokuluyor bu da gayet normal, bi oyuncu oynamaz ise baya uzun surer form tutmasi, Song da artik sezon sonu oradan ayrilmali yoksa gercekten cop olacak.

kesin beleşe gitmiştir...

500.000 euro falan alsak iyi olurdu.

Essien haberleri dolanıyor ortalıkta nedir aslı astarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt