Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler söylemlere de eylemlere de itibar etmeyelim. Transfer olayı çok garip, imza atmadan kesin ifade kullanmak doğru değil. İmza öncesi forma bile giyse gelişmeler farklı yöne doğru kayabiliyor.

Eğer anlaşmanın sağlandığına dair kesin bilginiz varsa paylaşın.

Telles başka bir kulübe gitmez hele hele chelseaye . O yüzden hayırlı olsun diyebiliriz .

Alex Telles hosgeldin

yaw ne pimpirik adamlarsiniz .. nekadar sikebahce medyasi gazi yiyen adamlarsiniz ..

Alex Turkiyedemi ? Turkiyede ? Saglik kontrolunden gectimi ? Gecti ... eeee daha ne var .. Bu saatten sonra KAP gelir baska da birsey gelmez

Çok abartiyorsunuz bazi olayları en fazla almayiz buyutmeyin bu kadar messi gelmiyor.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu is niye bukadar uzadi cok merak ediyorum. bruma'nin sözlesmesini dondurun, dany'i gönderin ve riera'yi fesh edin. telles ve hajro'yu aldik, 9yabanciyla oynariz.

dZldrBd.jpg

Yoğun şekilde ilgilendiğimiz stoperin dedesiyle konuştum. Oğlum size bilgi veremem kusura bakmayın bana böyle tembih ettiler, bende her gün görüşmüyorum torunumla dedi. Ses tonundan transerle ilgili olumlu bir gelişme var gibi hissettim.

bu is niye bukadar uzadi cok merak ediyorum. bruma'nin sözlesmesini dondurun, dany'i gönderin ve riera'yi fesh edin. telles ve hajro'yu aldik, 9yabanciyla oynariz.

Onu dondurdum bunu feshettim derken 10 milyon içeri girersin. Biraz sabretmek lazım nasılsa çözülecek, yönetim de en az zararla atlatmaya çalışıyordur.

Orda 17M filan yazmiyor bu arada

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu dondurdum bunu feshettim derken 10 milyon içeri girersin. Biraz sabretmek lazım nasılsa çözülecek, yönetim de en az zararla atlatmaya çalışıyordur.

niye? dondurmada bisey olmazki. bruma maasini alacak ya öyle ya böyle. riera'nin fesh bedeli en fazla 1 million eurodur. okadar abartili rakamlar degil bunlar

Endoğan aciklansa ne olacak ya Gaziantep maçında ilk 11 e mi yazacaksın nedir bu sabirsizlik endoganin adını bile duymamistik şimdi auvvvv endoğan niye açıklanmadı

Sabırsızlıkla alakası yok.Transferlerin hemen takıma alışması gerekiyor.

XoZ16d4.jpg

Arjantinde transfer piyasasını iyi takip eden bir abimi aradım. İlgilendiğimiz stoperi söyledim. Opaaaaaaaa dedi şaşkın bir ses tonuyla. Dün gece aldım duyumu size daha ulaşmaması normal dedim. Şaşırdım büyük isim, transfer olursa çok şey değişir Galatasaray defansında dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt