Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye? dondurmada bisey olmazki. bruma maasini alacak ya öyle ya böyle. riera'nin fesh bedeli en fazla 1 million eurodur. okadar abartili rakamlar degil bunlar

Riera'nın İspanya'dan talipleri var deniyor hadi anlaşamadı parasını verdik yolladık diyelim bu sefer Alex'e bir şey olsa 3-5-2'nin solunda oynayacak adam yok. Tarık veya Erdin gelmeden feshedilmesi zor ve gereksiz yani.

Keza diğer isimler için de benzer durumlar geçerli oyuncuları gitmeye ikna etmek kolay değil şu an acele edip feshetmeye falan giderse iş 1-2 milyon euro da olsa fazladan kasadan çıkmış olur onu gerektirecek bir durum yok.

1 hafta beklersin şartlar oluşmazsa başka seçenek kalmazsa dediğin gibi yapılır ama şimdiden az da olsa niye zarar edelim. Oyuncuların transferini etkileyen bir durum yok çünkü.

XoZ16d4.jpg

Arjantinde transfer piyasasını iyi takip eden bir abimi aradım. İlgilendiğimiz stoperi söyledim. Opaaaaaaaa dedi şaşkın bir ses tonuyla. Dün gece aldım duyumu size daha ulaşmaması normal dedim. Şaşırdım büyük isim, transfer olursa çok şey değişir Galatasaray defansında dedi.

Yine dakika yükledin herhalde sezai :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Son dakika haberleri

6YqQ2nD.jpg

Aldığım bir duyum üzerine Avrupa'da ki büyük bir klübün yönetim kurulu üyesiyle konuştum. Galatasaray bizim stoperimizle (ismini açıklamamamı rica etti) yakından ilgileniyor bizde beklemedeyiz dedi.

dZldrBd.jpg

Yoğun şekilde ilgilendiğimiz stoperin dedesiyle konuştum. Oğlum size bilgi veremem kusura bakmayın bana böyle tembih ettiler, bende her gün görüşmüyorum torunumla dedi. Ses tonundan transerle ilgili olumlu bir gelişme var gibi hissettim.

EcvOHpC.jpg

Arjantinde transfer piyasasını iyi takip eden bir abimi aradım. İlgilendiğimiz stoperi söyledim. Opaaaaaaaa dedi şaşkın bir ses tonuyla. Dün gece aldım duyumu size daha ulaşmaması normal dedim. Şaşırdım büyük isim, transfer olursa çok şey değişir Galatasaray defansında dedi.

ya arkadaslar kerim frei ara sira premier league'de oynuyordu, bu endogan basel'in paf takiminda banko oynamyior. alinmissa a2 takim'da oynar ancak. aydin bundan iyidir

Ya zaten benim Endoğan'dan çok beklentim yok.Sadece acele etmemiz lazım diyorum.

SPORX.COM @sporx

Bursaspor: "Sercan ve Galatasaray ile yapılan görüşmeler sonucunda sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak kiralık anlaşma sağlandı"

KaIYzpG.jpg

Az once ilgilendiğimz stoperin kuzeniyle konuştum. Ağlamaklı oldum kusura bakmayın ama emin olun ağbeyimin böyle teklifler almasına sevindiğim için duygulandım. Çok iyi biri, tek üzüleceğim şey olabilir oda bizden biraz uzağa gidecek olması dedi.

Bursa sercani kiraladi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaIYzpG.jpg

Az once ilgilendiğimz stoperin kuzeniyle konuştum. Ağlamaklı oldum kusura bakmayın ama emin olun ağbeyimin böyle teklifler almasına sevindiğim için duygulandım. Çok iyi biri, tek üzüleceğim şey olabilir oda bizden biraz uzağa gidecek olması dedi.

Bu kuzenin telefonu kayıtlı, değil mi sende ? :)

az önce astral seyahate çıktım, yolda rhodolfo ile karşılaştım. uyuyormuş şu anda rüyasında bize transfer olması için telkinde bulundum düşüneceğini söyledi. bakalım, transfer olursa benimde payım büyük olabilir. astral seyahatle brezilyaya gidiş dönüş 5 dakika arkadaşlar, tavsiye ederim :playful:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt