Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar gazeteden twitterdan duyduklarını yönetime yakın kaynaktan vs... diye yutturmaya çalışıyorlar erhan telli haberleri gibi...

Ya sen inansan ne yazar inanmasan ne yazar...sen inandigin zaman madalya mi veriyorlar bize...varsa bir derdin git Forum yönetimine sikayet et...

Bakın arkadaşlar. Ben aldığım bilgileri ya da duyumları sizlerle paylaşıyorum. Burda kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok. İsteyen inanır isteyen inanmaz. İnanan arkadaşlarım eğer bir şey sorarsa cevap veririm memnuniyetle. İnanmayan arkadaşlarım varsa benim postlarıma alıntı yapıp cevap vermez, olur biter.

Ayrıca forum ortamında bazı arkadaşlar var ki bunlar terbiyesizce konuşuyor. Eline klavye alan bu arkadaşlar sosyal ortamda artislik moduna giriyor. Bu konu ile ilgili forum yönetimine sesleniyorum. Lütfen gerekeni yapın.

1005938_647462695330747_1303148878_n.jpg

The Dream Team is back...:cool:

Bari tekrar çıkış yakalamasalar :) Sonra yine başa dönmeyelim.

Bakın arkadaşlar. Ben aldığım bilgileri ya da duyumları sizlerle paylaşıyorum. Burda kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok. İsteyen inanır isteyen inanmaz. İnanan arkadaşlarım eğer bir şey sorarsa cevap veririm memnuniyetle. İnanmayan arkadaşlarım varsa benim postlarıma alıntı yapıp cevap vermez, olur biter.

Ayrıca forum ortamında bazı arkadaşlar var ki bunlar terbiyesizce konuşuyor. Eline klavye alan bu arkadaşlar sosyal ortamda artislik moduna giriyor. Bu konu ile ilgili forum yönetimine sesleniyorum. Lütfen gerekeni yapın.

Ben hemen bi soru sorayım cevaplayıp cevaplamamak sana kalmış. Kaynağın Galalasaray yönetiminden biri mi yani transfer konusunda bilgilerin oluyor mu?

Veysel - Tarık gelirse

Hakan - Sabri anında gider. Ve gitmeliler de.

Alex - Tarık, Salih-Veysel dönüşümlü oynarlar ligde.

telles geldiyse dany'i yolladılar demektir.riera ve amrabat'ta gitse de bir stoper ve bir orta saha alsalar bari.mancini telles'i elazığ ve g.antep maçlarında oynatmaz heralde neyse 1 hafta sabredelim

Az önce bana bir bilgi geldi. Telles bitmis,imzaladi,hayirli olsun. Kap geliyor ...

Yahu bu Brann'da oynayan bir sol bek vardı ismi de Erdin'di galiba o iş ne oldu gelişme var mı ???

Ben hemen bi soru sorayım cevaplayıp cevaplamamak sana kalmış. Kaynağın Galalasaray yönetiminden biri mi yani transfer konusunda bilgilerin oluyor mu?

Transfer konularında aldığım bilgiler oluyor kardeşim. Tabi ilgilenilen tüm oyuncuları ve transferlerin tüm detayını bilemiyorum. Bilemem de mümkün değil doğal olarak.

Transfer konularında aldığım bilgiler oluyor kardeşim. Tabi ilgilenilen tüm oyuncuları ve transferlerin tüm detayını bilemiyorum. Bilemem de mümkün değil doğal olarak.

Anladım varmak istediğim nokta şu aslında. Siz hem transfer konusunda hem de şike davası konusunda bilgiler alabiliryosanız kaynağınızdan;Galatasaray yönetimi , şu anda Uefa'nın yargıtay kararlarını istediğini biliyor diyebilir miyiz?

Telles artık takıma katılsın.Adam 2 haftadır dogru duzgun antreman yapamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt