Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladım varmak istediğim nokta şu aslında. Siz hem transfer konusunda hem de şike davası konusunda bilgiler alabiliryosanız kaynağınızdan;Galatasaray yönetimi , şu anda Uefa'nın yargıtay kararlarını istediğini biliyor diyebilir miyiz?

Evet biliyor. Çünkü bizim yönetim şike soruşturması başladı başlayalı süreci takip ediyor.

Yahu bu Brann'da oynayan bir sol bek vardı ismi de Erdin'di galiba o iş ne oldu gelişme var mı ???

Onun Türk vatandaşlığı yok bildiğim kadarıyla. Yoksa yerli olsa sadece biz değil, ligdeki bütün takımlar talip olurdu şu ana kadar. Potansiyelli bir oyuncu. Üstelik sol bek. :)

IN:

Hajrovic, Salih, Umut, Telles

OUT:

Sabri, Aydin, Ceyhun, Dany, Amrabat.

Sezon sonu:

OUT:

Riera, Eboue, Emre Ç, Drogba (yaşlandi), Hamit

IN:

- yabanci forvet (Sampdoria'da oynayan? Bony? Benteke?)

- stoper (Lescott? Vidic? Medel?)

- kanat oyuncusu (Nani?)

Umut bizim için iyi işler yapti fakat gol atmaktan hariç pek özelligi yok. Onu satip Cenk Tosun veya B. Karadeniz'i 3ncü forvet yapsak kadromuz'u güçlendiriz. Batuhanin motivasyon sorunu var, ama bence dogru TDle birşeyler çikabilir ondan.

IN:

Hajrovic, Salih, Umut, Telles

OUT:

Sabri, Aydin, Ceyhun, Dany, Amrabat.

Sezon sonu:

OUT:

Riera, Eboue, Emre Ç, Drogba (yaşlandi), Hamit

IN:

- yabanci forvet (Sampdoria'da oynayan? Bony? Benteke?)

- stoper (Lescott? Vidic? Medel?)

- kanat oyuncusu (Nani?)

Umut bizim için iyi işler yapti fakat gol atmaktan hariç pek özelligi yok. Onu satip Cenk Tosun veya B. Karadeniz'i 3ncü forvet yapsak kadromuz'u güçlendiriz. Batuhanin motivasyon sorunu var, ama bence dogru TDle birşeyler çikabilir ondan.

Herşeye tamam ama Batuhan'ı ıslak odunla dövsen yine de olmaz.

G.Saray'a Amrabat'tan kötü haber - Galatasaray Haberleri - Spor Mynet

Fas asıllı Hollandalı futbolcunun avukatı Erkan Alkan ise, "Galatasaray'ın yetki verdiği kişiler Ambrabat'a Almanya ve İngiltere'den teklif getirmişsse bunu bilemem. Bize ulaşan bir teklif yok. Ambrabat kalmak istiyor. Daha önce söyledi. Ben de yineliyorum; Galatasaray'da devam etmek istiyor" dedi.

Senelik o kadar para kazanirsan elbette kalmak istersin.

Bu adam maalesef sezon sonuna kadar kalacak galiba.

Ne berbat adamlarmis bunlar ya, takimin basina bela oldular gitmiyorlar.

Arkadaşlar gidecekler için durum şu.

1- Amrabat takımdan ayrılmak istemiyor. Kalıp kendini göstermek istiyor.

2- Dany ise Anadolu kulüplerine gitmek istemiyor. Teyit ettiremedim ama yine de söyleyeyim. Dany için Trabzonspor devrede. Olma ihtimali yüksek gibi görünüyor.

3- Riera'nın tek derdi para. İspanya'dan 2 talibi var. Ama bu iki kulüp bizim verdiğimiz yıllık ücreti vermiyor. bu 2 kulüp maksimum 1.250 milyon Euro veriyor. Riera da '' Paranın üstünü siz ekleyin, yani 1 milyon Euro da siz verin gideyim '' diyor.

4- Büyük ihtimal sezon sonu Sabri, Aydın, Hakan Balta gibi işe yaramaz yerlileri göndereceğiz.

Umut ve Telles transferlerinden nedense çok umutluyum mükemmel 2 oyuncu kazandık bence ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt