Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımda Türkiyede doğmuş 11 futbolcu var önümüzdeki sezon yaz transfer döneminde bu sayı 7-8 lere düşebilir =)

İstesek Eskişehir yönetimini pasifize edip sezon sonu beleş alırdık. Yani biz Tarık ve Veysel konusunda oldukça duyarlı davrandık. Ama adamlar anlamıyor ve bize '' Etik davranmadınız. '' deyip duruyorlar. Şimdi kim etik kim etik değil? Bu sorunun cevabını bulsunlar.

Arkadaşlar gidecekler için durum şu.

1- Amrabat takımdan ayrılmak istemiyor. Kalıp kendini göstermek istiyor.

2- Dany ise Anadolu kulüplerine gitmek istemiyor. Teyit ettiremedim ama yine de söyleyeyim. Dany için Trabzonspor devrede. Olma ihtimali yüksek gibi görünüyor.

3- Riera'nın tek derdi para. İspanya'dan 2 talibi var. Ama bu iki kulüp bizim verdiğimiz yıllık ücreti vermiyor. bu 2 kulüp maksimum 1.250 milyon Euro veriyor. Riera da '' Paranın üstünü siz ekleyin, yani 1 milyon Euro da siz verin gideyim '' diyor.

4- Büyük ihtimal sezon sonu Sabri, Aydın, Hakan Balta gibi işe yaramaz yerlileri göndereceğiz.

Dany birde dünya kupasına katılacak.Düzenli oynaması önemli.

Bence teklif beğenmeme lüksü olmamalı.(Dünya kupasını umursuyor ise tabi.)

Telles 15 nolu formayi giyecekmis kaynak:twiter

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Koray Günter nasıl bir futbolcu? Defansı toparlayacak adam mı?

Toparlamaz tabi ama geleceği olan bir isim. Belli de olmaz direk formayı da alabilir, fundamental'i yüksek bir oyuncu olduğu söyleniyor. Adam daha 19 yaşında. 2-3 seneye 11'e girse inanılmaz olur.

Koray Günter'i alirsak bir kaç sezon EPL veya BundesLiga kulüplere kiralanirsa bizim için daha iyi olur en azindan güçlü ligde tecrübe kazanir.

Zaten sezon sonu veya bu 2 hafta içerisinde bir stoper alinirsa Koray ilk takimda pek maç oynayacagini sanmiyorum.

Bizimkiler 3 mn € verse es es kendi paketler gönderir

Şu şerefsizlerin ekmeğine yağ sürmeyelim artık. Ne halleri varsa görsünler. Yıllardır Fener yandaşlığı yapıyorlar, ehh noldu bu bunları kurtardı mı? İşte halleri ortada 100 Milyon borçları olduğu söyleniyor, batar bunlar yakında. Düşsünler alt lige haysiyetsiz herifler.

Gesendet von meinem GT-P3110 mit Tapatalk

Aynen kardeşim. Ama Tolgay Arslan bize çok katkı sağlar. Ama kulübü bırakmıyor. Kendisi de Türkiye'ye gelmek istemiyor.

Tolgay'ı bende çok istiyorum. Ama sanki Tolgay bize gelmeye baya hevesli diye biliyordum ben, en azından çıkan haberler öyleydi. Devre arası artık geçti de, gelecek sezon mutlaka kadroya katılmalı.

Tarık Çamdal-22

Koray Günter-19

+

Alex Telles-21

İzet Hajrovic-22

İbrahim Coşkun-19

Salih Dursun-22

Umut Gündoğan-23.5

herhalde en geç takım oluruz yakında.

Sabri-29, Balta-30, Riera-31, Engin-30, Dany-27 de giderse kesin oluruz.

Şu şerefsizlerin ekmeğine yağ sürmeyelim artık. Ne halleri varsa görsünler. Yıllardır Fener yandaşlığı yapıyorlar, ehh noldu bu bunları kurtardı mı? İşte halleri ortada 100 Milyon borçları olduğu söyleniyor, batar bunlar yakında. Düşsünler alt lige haysiyetsiz herifler.

Gesendet von meinem GT-P3110 mit Tapatalk

Diğer serefsiz çok yemiş tam bir yavşaktı zaten

Bir arkadaşım bugün Florya GS Store'de Alex Telles'i görmüş . Taraftarla fotoğraf çekiniyorlarmış o da çekinmiş :)

azerbaycan federasyonundan 3 kişi denk geldi muhabbet ettik birisi neftçi bakünün yöneticisi bizim takımı tutuyorlar :D

Telles Türkiyeye ayak basmis bikere,hatta apaci taraftarimiz havaalaninda karsilamis,Ünal baskanin elinden kacarmi bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt