Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık Çamdal-22

Koray Günter-19

+

Alex Telles-21

İzet Hajrovic-22

İbrahim Coşkun-19

Salih Dursun-22

Umut Gündoğan-23.5

herhalde en geç takım oluruz yakında.

Sabri-29, Balta-30, Riera-31, Engin-30, Dany-27 de giderse kesin oluruz.

Abi önemli olan genc takim degil kaliteli takim kurmak. Bu alinan adamlardan zarar edersek bunun ceremesini bizimkiler cekecek. Yani ben yastan önce kaliteye bakarim.

Telles ve tutarsa Hajrovic disindaki oyunculardan pek bi beklentim yok.

Abi önemli olan genc takim degil kaliteli takim kurmak. Bu alinan adamlardan zarar edersek bunun ceremesini bizimkiler cekecek. Yani ben yastan önce kaliteye bakarim.

Telles ve tutarsa Hajrovic disindaki oyunculardan pek bi beklentim yok.

Ben de Hajrovic'den çok umutlu değilim. Çok sorumluluk alacak bir tarza benzemiyor. Biraz Carrusca tarzı bir oyuncu gibi. Teknik, zeka var ama sorumluluk yok, mücadele gücü düşük.

Toparlamaz tabi ama geleceği olan bir isim. Belli de olmaz direk formayı da alabilir, fundamental'i yüksek bir oyuncu olduğu söyleniyor. Adam daha 19 yaşında. 2-3 seneye 11'e girse inanılmaz olur.

O zaman her halükarda çok deneyimli ve süpürücü yabancı bir stoper ihtiyacımız olacak.

Telles'i Gaziantep maçına yetiştirirler inşallah.

Veysel - Tarık - Telles - Endogan bunlarda son durum nedir...???

Veysel ve Tarik konusunda anlasamamisiz, EsEs de bize satmak istemiyor. Olmayacak büyük ihtimal ama her sey olabilir bence.

Tellesde cakal menajeriyle pürüz cikmis ama son duyumlarda imzalar atildi diyorlar.

Endogan hakkinda bir tikirti yok.

fft18mf2743759.png

aman kacirmiyalim .. sikecilerin destekcisi medyamiz'a bir darbe yapmamiz lazim

Medya Aziz Yıldırım'ı karşılama olayını öyle bir yansıtıyor ki bilmesem yiyeceğim ben de.

Sanki adam yurt dışında ülkeyi başarıyla temsil etmiş,bir şeyler başarmış gibi gösteriliyor.Tüm bu karşılamalar,haberler de o yüzden gibi :D

Stoper olarak hep Ujfa'ya benzettiğim Demichelis olsa ne güzel olurdu. Ya da Coloccini. Ya da Vidic. :D

Medya Aziz Yıldırım'ı karşılama olayını öyle bir yansıtıyor ki bilmesem yiyeceğim ben de.

Sanki adam yurt dışında ülkeyi başarıyla temsil etmiş,bir şeyler başarmış gibi gösteriliyor.Tüm bu karşılamalar,haberler de o yüzden gibi :D
hakkaten ya bu kadarına da pes!!!

Konu disi ama Bugün Volkan Babacan'in paylastigi fotorafi gördüm, Sabri Ümit Milli Takim'da 10 Numara ve Kaptan, haykirdim resmen. BÜYÜKSÜN REYIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt