Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yeni mi oynamaya basladi milli takimda? Benim izledigim Uruguay´da hic oynadigini görmedim.

Hayir önemli bir adamsa, neden kiraliyorlar ki? "Cok istiyorsan satin al" demezler mi?

Gerci Besiktas umrumda degil de, merak ettim yine de.

Genelde kadroda oluyor yedek filan olsada, son playoff maclarinda Urdune karsi 1 gol 1 asist yapti.Bos bi oyuncu degil ama fiziki acidan Turkiye ligine ayak uydurur mu bilinmez eger uydurursa cok rahat Batalla etkisi yapar stilleri de benziyor biraz.Kolay satmazlar bence performansa gore iyi para ister brezilyalilar bjknin parasi yetmemistir kiralik bakacaklardir.

Genelde kadroda oluyor yedek filan olsada, son playoff maclarinda Urdune karsi 1 gol 1 asist yapti.Bos bi oyuncu degil ama fiziki acidan Turkiye ligine ayak uydurur mu bilinmez eger uydurursa cok rahat Batalla etkisi yapar stilleri de benziyor biraz.Kolay satmazlar bence performansa gore iyi para ister brezilyalilar bjknin parasi yetmemistir kiralik bakacaklardir.

Bilgi icin tesekkürler. Cok umrumda degil Besiktas valla. Birsey cikmaz bundan.

Ciksa da, Kasimpasa yani :)

Valla ya. Cogu hikaye. Eninde sonunda tepemiz atacak, mecburen feshedecegiz, zarar edecegiz.

Olacagi bu. Oyuncular da bunun farkinda. Onlari isteyen kulüpler de. Neyin pazarligini yapsinlar ki?

Ne yani? Hajrovic ve Telles´i bosuna mi aldik? Oynatmayacagiz mi? Mecburuz.

Öyle 4 ay kiralayacaklarina bedavadan alacaklar iste.

Akilli.......... beyenmezsen ucush alanin serbest!

ADAM biryerden bilgi aliyor ve paylasiyor...senin gibilerin keyfine mi uyacak!

Beyenmezsen ense trasini gorelim! Nereden turediniz beeee

Mirza kardesim........DEVAM!

:nargile::nargile::nargile:

Lan gerzek doğru düzgün konuş kafamı bozma benim..

Lodeiro yu fm den bilirdim bi ara ajaxa transfer oldu tutunamadı potansiyel var ama.tutarmı tutmazmı görücez bjk çapına göre iyi transfer

I think Albert would perfectly fit to the West Bromwich Squad. He is an amazing player, he is a real allrounder. Would be sad to lose him-

Aslında transfer döneminin başından beri organize olup bu yabancı takımların forumlarına, oyuncu önerilerine falan dadansak iyi olurdu. 1-2 tane gereksiz oyuncumuzu itelerdik belki.:D

Keske acilen oyuncu göndermek zorunda olmasaydik. Sahsen Riera´yi yarim sezon daha kullanirdim.

Özellikle CL maclarinda faydasi olabilirdi. Telles sol bek, Riera sol kanat vs.

Mexes gibi adam 3 milyona Fiorentina'ya gidiyor keşke ŞL'de forma giymemiş olsaydı.

gitmeye en yakın adam dany ama daha onu bile göndermedik. amrabat gitmek istemiyor. riera gitmiyor. brumanın sözleşmesi dondurulamıyor. yönetim şu anda kafası karışık biz nasıl kurtulacaz bu işten diye düşünüyorlar. şahsi fikrim şu. 1 şubata kadar olaylar böyle gider. en sonunda rieraya 1.8 milyon euro verilip sözleşmesi feshedilir. dany içinde yıllık ücreti verilerek bir avrupa kulübüne kirlanır. ama olan bu arada hayroviç ve tellesin takıma geç katılmasına olacak.

Ünal Aysal niye kongreye gidiyormuş yine? abi çocuk oyuncağı mı bu? Ali Dürüst konusunda hak veriyorum ama onu en baştan düşünecekti bu adam zaten yeni yönetimde yer almalıydı. belki bu adam yönetimde olsaydı sezon başında yaşadığımız kaos ortamını daha hasarsız atlatırdık. Ama yine de saçma buluyorum seçim kararını.

Veysel ve Tarık geldikten sonra Erdin fazlalık olarak kabul edilebilir. Ama şu kesin, Erdin şu an gelmeyecek. Olursa belki sezon sonu.

Erdin fazlalık değil aslında, hele ki Tarık'a göre... Çunku Hakan Balta sol kanadı kullanamıyor, mancini Hakan'ı daha çok 3 lu savunmanın sol stoperi olarak düşünüyor. Sol kanat için Telles ve Riera var, ikisi de yabancı. Butun kanadı tek başına kullanabilecek yerli bir isim yok solda. Erdin hızlı birine benziyor.

Ama sağ kanatta Eboue ve Sabri var. Tarık sağ beke gelirse Sabri'yle süre paylaşır halbuki solda hiç yerli yok.

Bu arada Veysel de sert-önlibero olarak kullanılır, takımda böyle bir oyuncu yoktu. Yekta sert değil, Ceyhun ise daha çok stoper ve temposuz statik.

Salih Dursun stopere evrilmeye çalışılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt