Mirza Osmanoğlu
Sarı Üye
- 11 Ocak 2014
- 950
- 0
- 586
Var mı bir gelişme?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes rahat olsun. 2 gün önce söylemiştim. Day, Riera ve Amrabat transfer dönemi bitmeden gönderilecek. İlk başta kasadan para çıkmadan nasıl gönderebiliriz diye çalışılıyor. Hiç bir şey olmasa zarar bile göze alınıp gönderilecekler.
Gurbetçi takasında ya da Trabzon'la takasta kullanılsınlar.
Acikcasi benim istedigim stoper öyle teknik meknik olmasina gerek yok.
Aurelien Chedjou bi stopere göre baya teknik ona bakarsaniz. Hatta Dany Noenkeu´da topu baya iyi kullaniyor.
Ama oyun kurma özelligi benim icin fazla önemli degildir.
Uzun boylu olsun, fizik gücü yüksek olsun, zeki ve sert olsun. Yani defans yönü saglam olsun. Haddini asirmasin. Teknik stoperlerde su haddini bilmemek cok büyük bi sorundur.
Bizim sorunlarimiz oyunu geriden kurmak degil.
1. Konsantre olamiyoruz.
Defansda cok gereksiz hatalar yapiyoruz, konsantre olmadiklari icin rakip adamlar defansin arkasina kaciyorlar ve Fernando Muslera´nin karsisinda bos kaliyorlar.
2. Sertlik seviyemiz baya düsük
Semih Kaya iyidir, candir. Ama sert bi oyuncu degildir. Yani yapisi öyle degil. Hamleleri tertemiz. Aslinda en dogrusu böyle. Ama futbol birazda piskolojik bi oyundur. Rakipe iki üc kere sert ve ayarsiz bi sekilde girisdiginde adam biraz korkmaya baslar. Her hamlen topa gidiyorsa adam korkmadan gelir. Tomas Ujfalusi bu konuda baya basariliydi. Bakti rakipin forveti felan cok olmaya basladi, gidip adama tekmeye salliyordu yada dirsegi suratina yapistiriyordu mac esnasinda.
3. Duran topda Didier Drogba, Felipe Melo ve Gökhan Zan haric basarili oyuncumuz yok. Hem önde hem arkada. Nerde durmayi felan demiyorum. Duran toplarda agresif olacaksin, rakipe nefes verecek alan birakmayacaksin, formasini cekeceksin. Bizde öyle birsey yok.
Mesela Martin Skrtel´i almayi basarsak tam aradigimiz stoper olur bence.
Riera ve Dany gitse yeter, Chedjou zaten yabancı stoper gelirse tribünde oturur sezonun kalanında. Amrabat, Brumanın sakatlanmasından sonra takımda kalan hızlı tek kanat Sabri ve Aydın dışında![]()
Herkes rahat olsun. 2 gün önce söylemiştim. Dany, Riera ve Amrabat transfer dönemi bitmeden gönderilecek. İlk başta kasadan para çıkmadan nasıl gönderebiliriz diye çalışılıyor. Hiç bir şey olmasa zarar bile göze alınıp gönderilecekler.
Riera ve Dany gitse yeter, Chedjou zaten yabancı stoper gelirse tribünde oturur sezonun kalanında. Amrabat, Brumanın sakatlanmasından sonra takımda kalan hızlı tek kanat Sabri ve Aydın dışında![]()
Sana sormali![]()
umutu bugün izleyebilir miyiz acaba
Sen de sağol kardeşim.
BJK Lescott'u alamazsa Chedjou'yu önermek lazım. Dany'i isteyen Chedjou'ya balıklama atlar.
Alın size bir duyum. Veysel ve Tarık her an imza atabilir. Doğrulatamadım ama Eskişehir yönetimi borçlarından dolayı bu 2 oyuncuyu beleşe kaptırmak yerine 3-5 kuruş kazanmayı istiyor. Ama yine de bunlara güven olmaz.