- 21 Temmuz 2011
- 2.450
- 596
- 1.523
bu kimmis ya stoper mi? bizim buraktan daha bitirici yav bu![]()
Doğru Rever de iyi adam Brezilya da gol sayısı çok olan 3-4 stoperden biri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kimmis ya stoper mi? bizim buraktan daha bitirici yav bu![]()
Stoper konusunu söylemiştim dün. Yine söyleyeyin. İtalya ve Brezilya'da görüşülen adaylar var. Stoperimiz büyük ihtimal İtalyan olacak, görünen o.
Hic yabanci stopere falan girmeye gerek yok. Ömer Toprak'a 10 milyon ver rahatla.
Hic yabanci stopere falan girmeye gerek yok. Ömer Toprak'a 10 milyon ver rahatla.
ramirez'le hajrovic arasında 1-2 gömlek fark var ama...
Tarıkla veyselı aldığımıza gore kadro çok fena şişmiş gözüküyor
Doğru Rever de iyi adam Brezilya da gol sayısı çok olan 3-4 stoperden biri.
Ömer transferi olmuyor. Kendisi Türkiye'ye gelmek istemiyor. Ömer konusunda beklentiye girmeyin bence.
Ömer mutlaka ikna edilmeli. Bundesliga'yı takip edenler ne kadar üst düzey bir oyuncu olduğunu bilirler. Böylesine yetenekli bir yerli varken yabancı kontenjanını defans için kullanmak aşırı saçma olur.
Es Es limisin? Hala Eskişehir'de diye biliyorum da... Kesinleşen bir şey var mı?
anlamiyorum sizi, sismis...sonra oyuncu gonderince yedek eksik....
İnanın Ömer için çok uğraşıldı. Başta Erdal Keser olmak üzere bir çok kişi kendisi ile konuştu. Ama Türkiye'ye gelmek istemediğini defalarca deklare etti. Şimdi çocuğa da kızmıyorum. Çocuk haklı, Almanya gibi bir ligde rahat rahat oynamak varken niye Türkiye'ye gelip başını ağrıtsın.