Mirza Osmanoğlu
Sarı Üye
- 11 Ocak 2014
- 950
- 0
- 586
Yönetimde adaminmi varda burda sanki cidden birsey biliyormusun gibi yaziyorsun?
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Neye göre bu şekilde konuşuyorsun kardeşim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimde adaminmi varda burda sanki cidden birsey biliyormusun gibi yaziyorsun?
Uzatıyormuş diyoruz olm hala neyin ısrarı bu??
VER KAYNAGINI NERDE DEMİŞ
SÜPER bı çocuk bu işin ucunda rezıl olmakta olsa bıle ordakı futbolunu buraya yansıtırsa ılah olur
Neye göre bu şekilde konuşuyorsun kardeşim?
Sen ver kaynagını bakiim,madem bu kadar eminsin,Ertugrul saglam acıklama yapmıs diyoruz kaynak diyor hala
VER KAYNAGINI NERDE DEMİŞ
ertuğrul hoca, tarık'ı geri döndürme yönünde bir çabamız var dedi sadece, imzaya yakınız dediğini duymadım
Çeptalk
Kardeşim yoklukta gideri var diye bir söz vardır..Bir manita bulursun az eli yüzü düzgündür idareten takılırsın ama gönlünde yer edinmez..İşte Riera da böyleydi şimdi taş gibi hatun bulduk(Alex Telles..) Eğer huyu suyu iyi çıkarsa ömürlük manitan olur..
Hesap bu kadar basit...
Bende sana sorabilirim bu soruyu? Hani kaynak verde inandirici olsun "aldigim habere göre" filan yaziyorsunda ..
Kaynağım, forum yönetimi tarafından biliniyor. Forum ortamında paylaşmak gibi bir mecburiyetim yok.
dostum tek birşy soracağım sana ? stoper alacakmıyız ? bunu de bana yeter
:dispirited: