Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün oyuncularda doğru dürüst koşmadılar eminim çoğu terlememiştir ideal 11'i bulup ısrra etmeli her maç 4oyuncumuz değişiyor saedce kupa değil lig varken de böyleydi boşa giden bir hazırlık süreci oldu 3-5-2'yle olmayacağını bile bile oyalandık

1) Savunmada bir bel kemigi kurulmali ve her mac degismemeli

2) Telles/Hajrovic kadroya alinmali Dany/Riera/Amrabat 2 kisi aralarindan gitmeli

3) Drogba/Umut falakaya yatirilmali .. ruhsuz herifler

4) UmutG - Selcuk - Sneijder ucgeni kurulmali orta sahada .

herseyi ben mi soylicem Tugay ne halta yariyor o_Oo_Oo_O

gelecek için diyemezsinn. demesin kimse bana bunu...

seneye ne snejder-ne drogba-ne muslera vs gibi oyuncular olacak takımda (dünya kupası sonrası uçan yıldızlar)

dünya kupası sonrası hangi oyuncuyu veya yıldızı alacaklar acaba???

geleceği düşünüyorda mancini , biz düşünmüyoruzmu???

en iyisini sezon sonrasına bırak. bu yabancı sınırlaması ve golcü özelliği olmayana kanatlarla 4-4-2 bile zor işlerken...

4-4-2 veya 3-5-2 arasındaki bana göre en büyük fark bizim kadro-takım için

ofans olarak: 4-4-2 daha iyidir. daha çok adamla çıkarsın-set oyununa dönersin,geriden süpriz adam çıkar. bek gidersen önündeki kanat destek olur. daha fazla atak takımı olursun.

3-5-2 geriden gelmeyen destek, hızlı ve çabuk olmayan orta saha ile kitlenirsin ritimsiz ataklar gol ararsın.

defansif olarak tam bir faciadır bence..

iyi kanat-iyi santrofor ve kalabalık orta saha ile seni bitirirler..

Drogba dışında ikisi de gidemez kapı gibi sözleşmeleri var ayrıca ben de sezonun ortasında taktiğini değişmemesini umardım fakat adam büyük ihtimalle değiştirmeye karar verdi belli de olmaz dönebilir sonuç olarak bu maçlar ölçü değil onu demek istiyorum erkenden asıp kesmemek lazım kimseyi.3-5-2 de oturduğu zaman özellikle defansif anlamdan çok sağlam bi taktik.Neyse hep birlikte görücez ben güveniyorum takıma ve Manciniye

sistemi geç..biz bu sezon bu ciddiyetsizlik ve ruhsuzluktan çok çektik.mancini ceza vermeli bence kim olursa olsun..

1 yıl once 442 oynarken herkes sneıjderle 4 3 1 2 oynayalım derdi..o sıstem oldugunda 4 2 3 1 oynayalım dıe dondu forum sene basında terımle ole oynarken burak olayı cıktı tekrar 4 3 1 2 ye donduk mancını gelınce cozum 3 5 2 dedık sımdı tekrar 4 3 1 2 ye donelım dıyoruz...denemedıgımız baska taktık kaldı mı ?

2-3 mesaj önce bunları söyledim zaten..

iyi giden birşeyi başkaları değil biz içine ediyoruz...

bu takım taktiksel denemleri yüzünden bu hale geldik zaten...

3-5-2 oyna italyada-almanyada eyvallah derim. çünkü karşında oynamak isteyen takımlar var ya hücümsal ya defansif faydasını görürsün..

türkiyede orta sahayı kitle-geri yaslan kontra yap büyüklere karşı...

3 tane stoperin var ama birbirinin açıklarını kapatırlarsa iyi ler.

5 li orta sahan var ama topu ayağına yapıştıran fizik gücü yüksek birbiri ile oynamaya alışmış ve blok olarak hareket eden.

2 tane forvetin var ama top saklayan-adam geçebilen-asist yapabilen - iyi şut çıkartan... bizim böyle bir oyuncu yapısına ulaşmak için en az 2 sene var..

bana avatar lazim avatar önerisinde bulunun bakalim gencler

aregeny9.jpg

antepte takımın halı az cok bellı olur...ınsallah lıgde de boyle ruhsuz oynamazlar...

bu takım daha 7-8 transferi kaldırır. neresine dokunsan elinde kalıyor. takımda kanat oyuncusu yok. stopere bir değil 2 adam lazım. ched le dany şutla gitsin, burak ve drogbadan çok daha iyi bir forvet salihten 2 gömlek üstün bir sağbek lazım. melonun alternatifi yok. tellesin alternatifi yok. sezon sonu ciddi bir operasyon gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt