Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Çok zevkli bir şey olsa gerek, arada biz de yapalım.![]()
Aynen aynen arada bizde yapsak fena olmaz çok zevkli gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok zevkli bir şey olsa gerek, arada biz de yapalım.![]()
Sabah aldığım bir kaç bilgi ya da duyum var. Şimdi bunları sizlerle paylaşayım arkadaşlar.
1- Bruma ve Aydın'ın talihsiz sakatlıkları dengeleri bozdu. Amrabat için, dün Manchini ile görüştü demiştim. Son bir şans istediğini söylemişti. Bu talihsiz sakatlıklar Amrabat'ın takımda kalmasını güçlendirebilir. Yani birisi için şansızlık diğeri için şans olabiliyor.
2-Riera'nın parası verilip gönderilecek. Dany için de 2 gün önce söylemiştim, Trabzonspor devrede. Bu iki arkadaş ne olursa olsun gidecek.
3- Ara transfer döneminde bazı işe yaramazlar gidebilir demiştim. Ama bu sezon sonuna kaldı. Sezon sonu başta Sabri ve Hakan Balta olmak üzere işe yaramazlar gidecek. Tabi sadece yerli oyuncular gitmeyecek.
4- Dün sosyal medyada Koray Gunter ismi dolanmıştı. Galiba Koray'ı alacağız. Koray rotasyon için alınacak.
5- Veysel ve Tarık için uğraşıyoruz, ama Eskişehirspor yönetimi ile görüşmemiz yok. Bunu manajerler aracılığı ile yapıyoruz. Kısacası baskı uyguluyoruz. Amaç şimdi kadroya katmak. Özellikle Manchini bu 2 arkadaşı çok istiyor.
6- Stoper çalışması devam ediyor. Stoper transferi transfer döneminin son haftasına kalacak gibi. Belki de son güne kalır.
6- Stoper çalışması devam ediyor. Stoper transferi transfer döneminin son haftasına kalacak gibi. Belki de son güne kalır.
Sabah aldığım bir kaç bilgi ya da duyum var. Şimdi bunları sizlerle paylaşayım arkadaşlar.
1- Bruma ve Aydın'ın talihsiz sakatlıkları dengeleri bozdu. Amrabat için, dün Manchini ile görüştü demiştim. Son bir şans istediğini söylemişti. Bu talihsiz sakatlıklar Amrabat'ın takımda kalmasını güçlendirebilir. Yani birisi için şansızlık diğeri için şans olabiliyor.
2-Riera'nın parası verilip gönderilecek. Dany için de 2 gün önce söylemiştim, Trabzonspor devrede. Bu iki arkadaş ne olursa olsun gidecek.
3- Ara transfer döneminde bazı işe yaramazlar gidebilir demiştim. Ama bu sezon sonuna kaldı. Sezon sonu başta Sabri ve Hakan Balta olmak üzere işe yaramazlar gidecek. Tabi sadece yerli oyuncular gitmeyecek.
4- Dün sosyal medyada Koray Gunter ismi dolanmıştı. Galiba Koray'ı alacağız. Koray rotasyon için alınacak.
5- Veysel ve Tarık için uğraşıyoruz, ama Eskişehirspor yönetimi ile görüşmemiz yok. Bunu manajerler aracılığı ile yapıyoruz. Kısacası baskı uyguluyoruz. Amaç şimdi kadroya katmak. Özellikle Manchini bu 2 arkadaşı çok istiyor.
seneye :
--------------------Onur-----------------------
Tarık-------Ömer-------------Taşçı--------Telles
------------Selçuk--------Nuri------------------
Robben-------------Şıno------------------Bruma
--------------------İbra------------------------
Subs : Sinan-Salih-G.Zan-Semih-Erdin-Tolgay-Umut G.-İzet(Turkish)-E.Çolak-Endoğan-Mevlüt
+Ufuk,İbrahim Can,Umut B.
Gelecekler :
Robben+İbra = 30 milyon €
Nuri = kiralık
Sinan = kiralık
Tarık = bedelsiz
Erdin = 1 milyon €
Tolgay = 5 milyon €
Ömer = 10 milyon €
Onur = 15 milyon €
S.Taşçı = 8 milyon €
Mevlüt = 8 milyon €
toplam = 77 milyon €
Gidecekler :
Burak = 10 milyon €
Muslera = 15 milyon €
Melo = 7 milyon €
Chedjou = 5 milyon €
Dany+Amrabat+Eboue+Yiğit+Sercan+Sabri = 20 milyon €
Ceyhun+Aydın+Engin+Yekta = 10 milyon €
Hamit = 5 milyon €
Drogba,Riera v.s = 0
toplam = 72 milyon €
Gözünü sevim hocanın ismini dogru yaz artık belki söylediklerin gercek ama.ole okuyunca inanasım gelmiyor
Sen şuna 2. Cris vakası desene![]()
2. Cris vakası olacağını sanmıyorum.
Madem Hajrovic yerli statüsünde oynayamayacaktı, yerine şu adamı alsaydık. Bence Kampl'da bir Reus potansiyeli var.
Takıma Kanat ve Forvet lazım Mancini bunları görmüyor mu gol atmayı bırak pozisyona giremiyoruz hala Stoper arıyorlar bunlar adamı deli eder...
İnşallah, adaylar hakkında bir ipucu versen abi. Hangi ligden, milliyeti ne vs. ?
Manchini değil Mancini.
Umut tamam ama mi? Umut ne ise yarar? Emre colak icin bisey demiyorum ama umut ondan asagi değil kesinlikle. Hatta daha kötü. Yani bi boka yaramayan umut icinde ''umut tamam da'' dersen olmaz o is.
Hayro 3,5 milyon
Salih 2,5 milyon
gerek varmıydı.Kesinlikle yoktu.
Şu paraya çok daha iyi oyuncular alınabilirdi. Kampda bunlardan biri.
Çok hata yapıyoruz çok..
Stoper adaylarımız İtalya be Brezilya'dan. İlgilenilen isimler, ciddi söylüyorum boş beleş değil.
seneye :
--------------------Onur-----------------------
Tarık-------Ömer-------------Taşçı--------Telles
------------Selçuk--------Nuri------------------
Robben-------------Şıno------------------Bruma
--------------------İbra------------------------
Subs : Sinan-Salih-G.Zan-Semih-Erdin-Tolgay-Umut G.-İzet(Turkish)-E.Çolak-Endoğan-Mevlüt
+Ufuk,İbrahim Can,Umut B.
Gelecekler :
Robben+İbra = 30 milyon €
Nuri = kiralık
Sinan = kiralık
Tarık = bedelsiz
Erdin = 1 milyon €
Tolgay = 5 milyon €
Ömer = 10 milyon €
Onur = 15 milyon €
S.Taşçı = 8 milyon €
Mevlüt = 8 milyon €
toplam = 77 milyon €
Gidecekler :
Burak = 10 milyon €
Muslera = 15 milyon €
Melo = 7 milyon €
Chedjou = 5 milyon €
Dany+Amrabat+Eboue+Yiğit+Sercan+Sabri = 20 milyon €
Ceyhun+Aydın+Engin+Yekta = 10 milyon €
Hamit = 5 milyon €
Drogba,Riera v.s = 0
toplam = 72 milyon €
Gidecekler listesindekileri toplam 50m e zor satarız. Burak: 10m Muslera: 15-20m Melo:4-5m. Geri kalanlar ise çoğu para etmez yada 1-2-3m
Meloyu 5 milyona satsınlar kulübü basarız. En önde de ben giderim