Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpaslan'ı da Kasımpaşa aldı içim yandı, biz niye alamıyorsak. Dediğin gibi ne kadar adam varsa toplamalıyız.

Aslında böyle olması da fena olmadı çünkü yakınımızda takip edilebilirliği arttı , bakalım nasıl performans gösterecek iyi performans gösterirse devreye girip almak zor olmaz kiraladı çünkü Kasımpaşa sadece opsiyonu var ama Alpaslan istemedikten sonra bizi istedikten sonra sıkıntı yok ki kim olsa Kasımpaşa ve Galatasaray arasında Galatasaray'ı seçer.

Yabanci alacagimizi hic sanmiyorum. 3 yabanci göndermemiz lazim ozaman.

Samed Yesile müthis sevinirim.

Samed Yeşil'in çapraz bağları kopmuş Bruma gibi . Olmaz o transfer .

Bruma ve Aydın Yılmaz'ın sakatlıklarından sonra yeni transferimiz Amrabat olur.

Aslında böyle olması da fena olmadı çünkü yakınımızda takip edilebilirliği arttı , bakalım nasıl performans gösterecek iyi performans gösterirse devreye girip almak zor olmaz kiraladı çünkü Kasımpaşa sadece opsiyonu var ama Alpaslan istemedikten sonra bizi istedikten sonra sıkıntı yok ki kim olsa Kasımpaşa ve Galatasaray arasında Galatasaray'ı seçer.

Doğru söylüyorsun.

samed de baglardan sakatlanmis. daha yeni yeni toparliyor kendini. baya potansiyelli bir oyuncuydu ama sakatlik sonrasi nasil olur bilmiyorum.

Yani bence şu anda Samed Yeşil yerine

Cenk Tosun ile ilgilenmek daha gerçekçi geliyor

Kaldı ki Cenk'i de beğenen birisi değilim ama doğruya doğru...

Tarık transferi olmazsa Erdin alınabilir. Daha öncede söylemiştim; Tarık ve Veysel sonra Erdin transferi zor diye. Ama bu transfer işleri değişken olduğu için ne olacağı belli olmuyor. Bekleyelim bakalım, ne olacak.

Anlaşılan Tarık sol bek olarak düşünülüyor. Böyle olmamalı kesinlikle. Tarık sağ bek, Erdin sol bek olarak düşünülüp ikisi de alınmalı. Veysel de olursa olur, olmazsa olmaz mantığıyla hareket edilmeli.

samed 13-02-2013 te bag yirtigi olmuştu. u21 premier ligde oynuyor. geçmiş yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt