Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Essiene hayır demem doğrusu. ama gelmezsede burda ağıt yakmam, çünkü öncelik kanat oyuncusuu olmalı.

Essien'in isminin harflerinin sıra değeri toplamı 6+22+22+12+6+17=85, eğer 85 Essienin doğum tarihi olan 82 çıksaydı bize gelecek derdim ama bu durumda zor gelmesi.

Bayern Munich karşısında aldığımız galibiyet ilaç oldu, Kuban'a yenilmeseydik bambaşka bir pozisyondaydık şu an

Ne istedigimizi, hangi bölgeye transfer istedigimizi gercekten cözemedim ben.

Bi stoper derler, baska gün Essien derler, sonra Gabbiadini derler, Guarin derler.

Gercekten cözemedim transfer politikasini ben.

Bu kadar çok karamsar olmayın, kadromuz çok aşırı iyi değil belki ama Elazığspor maçına bakarak da karaları bağlamayın derim.

Ben bu kötü futbolun sebebini 3-5-2 sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum.

4-2-3-1 bizim için ideal bir sistem,(4-3-1-2 de denenebilir) umarım Mancini kısa sürede 3lü defanstan vazgeçer.

Bu kadar çok karamsar olmayın, kadromuz çok aşırı iyi değil belki ama Elazığspor maçına bakarak da karaları bağlamayın derim.

Ben bu kötü futbolun sebebini 3-5-2 sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum.

4-2-3-1 bizim için ideal bir sistem,(4-3-1-2 de denenebilir) umarım Mancini kısa sürede 3lü defanstan vazgeçer.

Isimizi dogru yapmiyoruz, sorun burda.

Oyuncular 3-5-2´nin kurallarina uysa, Türkiye´de bizi kimse yenemez.

Öyle acayip bir sistem ki bu, dogru oynadigin sürece oyun icerisinde sana acayip avantajlar sagliyor.

Hem rakibini kitliyor, hemde hücumda oyuncu eksiltmiyor. Ama beceremiyoruz.

Öyle dandik hatalar yapiyorlar ki, avantaj dezavantaja dönüsüyor, birden eksik yakalaniyorsun.

Dikkat edin, dizilisi dogru yaptigimiz anlarda rakip asla pozisyon bulamiyor. Alan kalmiyor cünkü.

Ama bazen Riera´nin artistligi, bazen Chedjou´nun capsizligi, bazen Ceyhun filan derken, olmuyor iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt