Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gibi Potuk'u istedik de ne oldu?

Tabiki her hatayi karsi tarafta bulmamak lazım ama bu işler boyle hop deyince olmuyor. Türkiye de çoğu islerin altindan neler çıkıyor neler. Burda sallamak kolay (genel olarak söylüyorum), yonetimin tabiki de yaptığı yanlislar vardir ama ben hatanin buyuk kısmının karşı taraf olduğun dan eminim.

Oyuncu ile anlaş o zaman diyorsunda. Kendi ağızlarından duydunmu bizde oynamak istediklerini, medyanin yaptigi herşeye inanmamak lazım. Oyuncu bir takimin formasini giyor 2 saat sonra rakip takima transfer oluyor. Oyuncularin da dik durmasi lazım. Belki teklif ettik ama korktuklarindan kabul etmediler. Hersey olabilir o yuzden yonetim bu konuda berbat demenin bir anlami yok.

Zaten bana göre Veysel kötü oyuncu, Tarık da daha yeni parlar gibi oldu ama soru işareti. Tarık riskine girilebilir tutma olasılığı var.

♧tapatalk♧

Alper transferinde hata bizimkilerde kesinlikle hemee 100 de100. Bu dönemdeki hata da es es in sucu cok fazla. Tabi global pro olarak bakarsak ki ben böyle bakıyorum buna.

tarıkı bu satten sonra biz alamayız. eğer eseste patlama yaparsa değeri zaten 5-6 milyona çıkarki fb ile eses kardeş kulüp olduklarından oraya satarlar bizimkilerde iç piyasada hiçbir yerliye 3 ten fazla vermezler zaten. yönetim sanırım forumdakilerin aksine tarıkta o potansiyeli göremedi. eğer bir gg potansiyeli varsa parayı basıp almalıydık gibi geliyor bana.

Sırf fener araya girdi,Veysel'i alalım diyen var.Ulan Veysel kim? Gitsin çokta tın.

Öncelikle hayırlı cumalar.

Veysel ile ilgili sosyal medyada dolanan duyumlar doğru maalesef. Aziz ve Ersun dün gece devreye girmiş. Bu namussuzlar bizi sıkıntıya düşürmek için her şeyi yapacak. Gider ayak bir çelme daha atmak istiyorlar. Aynı Alper Potuk transferinde olduğu gibi. Şunu belirteyim, Veysel'i kaptırdık diye bir durum yok şimdilik.

Veysel transferi için aradaki fark 300-400 bin Euro civarı. Her ne olursa olsun bu çocuk alınmalı. Takımda kaliteli yerli sıkıntısı çekiyoruz zaten. Bir düşünün; Selçuk, Semih ve Burak'ı kadrodan çıkarın. Yerli kalitemiz nereye gidiyor?

Veysel her şeyi göze almış, kadro dışı kalmayı göze almış, Eskişehirspor yönetiminin ve diğer mihrakların baskısına direnç gösteriyor. Bunu bizde oynamak için yapıyor. Böyle bir oyuncuyu almalıyız.

Eğer Veysel'i de Alper gibi kaptırırsak lamı cimi yok. Bu iş olmazsa beceriksizlik, iş bilmezlik olarak algılarım ben.

Şimdi diyeceksiniz, hani kesin bizdeydi? Sen öyle demiştin. Evet öyle demiştim. Ama şunu da demiştim '' Veysel ve Tarık ile ön protokol yaptık. Ön protokol demek bu iş bitti demek anlamına gelmiyor. Bu işin kesinliği Veysel ve Tarık'ın dirençlerine bağlı. ''

En başta da demiştim. Veysel'i, şikecilere kaptırdık diye bir durum yok şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü aradaki farkı verirsek bu akşam imzayı atar Veysel. Vermezsek şikecilere gider.

Tarık konusu ise aynı vaziyette.

Tarık aynı vaziyette nasıl oluyor sözleşme uzattı yazıyor çoğu yerde...

dünyanın en karaktersiz takımı eskişehirdir kansızlar bu yapılan bir değil bizim yönetim aziz gibi mafya olsa bu kadar rahat hareket edebilirlermiydi acaba günahımızı vermememiz gereken eskişehire hala bu takımda oynayabilicek necatiyi ucuza verdik yönetim başkası inatsa sen daha inat olucaksınnn!!

Almayi beceremedigimiz her oyuncuya cöp demekten vazgecin.

Türkiye sartlarinda en uygun fiyata Veysel´i alma sansin var, ama sen beceremiyorsun.

Duyan da 5 Milyonda israr ettiler de biz kabul etmedik sanacak. 900.000 Euro.

O paralari 2.ligden oyuncu almak icin veriyorsun zaten. Salih´e 3 Milyon veriyorsun.

Bunlari yaparken para para olmuyor da, Veysel´i bu sartlarda alacakken mi her kurus önemli oluyor?

Veysel sag bekte 3 tane Salih eder. Yanlis secimler yapiyoruz. Pisman olacagiz.

Adam gibi Potuk'u istedik de ne oldu?

Tabiki her hatayi karsi tarafta bulmamak lazım ama bu işler boyle hop deyince olmuyor. Türkiye de çoğu islerin altindan neler çıkıyor neler. Burda sallamak kolay (genel olarak söylüyorum), yonetimin tabiki de yaptığı yanlislar vardir ama ben hatanin buyuk kısmının karşı taraf olduğun dan eminim.

Oyuncu ile anlaş o zaman diyorsunda. Kendi ağızlarından duydunmu bizde oynamak istediklerini, medyanin yaptigi herşeye inanmamak lazım. Oyuncu bir takimin formasini giyor 2 saat sonra rakip takima transfer oluyor. Oyuncularin da dik durmasi lazım. Belki teklif ettik ama korktuklarindan kabul etmediler. Hersey olabilir o yuzden yonetim bu konuda berbat demenin bir anlami yok.

Zaten bana göre Veysel kötü oyuncu, Tarık da daha yeni parlar gibi oldu ama soru işareti. Tarık riskine girilebilir tutma olasılığı var.

♧tapatalk♧

sen kendin yazdın ''adam bizde oynamak isterken araya başkalarını sokmak ne kadar doğru'' diye.

Ona cevap olarak yazdım ben.

Alper transferinde hata bizimkilerde kesinlikle hemee 100 de100. Bu dönemdeki hata da es es in sucu cok fazla. Tabi global pro olarak bakarsak ki ben böyle bakıyorum buna.

Alper transferinde hata kesinlikle bizde. O dönem çocukla görüştük anlaştık, kulübüyle görüştük anlaştık. Bunu bir akşam üstü yapıyoruz. Görüşmeyi yapan Ali Dürüst ve Albayrak. O akşam imzaları atmadık ve ertesi gün şikecilere gitti.

Veysel transferinde ise lafın özü cimrilik yapıyoruz. Dediğim gibi aradaki fark 300-400 bin Euro civarı. Bu farkı verirsek bu akşam imza atar. Aksi taktirde 2 gün içinde şikecilere imza atar.

BevhunnCYAAnN7c.png

Alper transferinde hata kesinlikle bizde. O dönem çocukla görüştük anlaştık, kulübüyle görüştük anlaştık. Bunu bir akşam üstü yapıyoruz. Görüşmeyi yapan Ali Dürüst ve Albayrak. O akşam imzaları atmadık ve ertesi gün şikecilere gitti.

Veysel transferinde ise lafın özü cimrilik yapıyoruz. Dediğim gibi aradaki fark 300-400 bin Euro civarı. Bu farkı verirsek bu akşam imza atar. Aksi taktirde 2 gün içinde şikecilere imza atar.

Bizim yönetim bu parayı verecek mi...

Ulan bir saattir GSTV izletiyorlar Alex çıkacak diye. Hadi layn.

Sağ bek alacaksan ne Salih ne Veysel en mantıklı oyuncu Tarık.

G.İnler'i almayacaksan melo yedeği olarak ceyhun'da olmaz yekta da... Veysel önlibero için en mantıklı adamdı. Salih ne sağ bek sağ açık ne önlibero ne stoper, fizik güç ve dinamizim var belki stoper olur hepsi bu.

Planlama yap işte...

Sağ bekte yedek için Sabri'nin genci lazım en mantıklı yerli kim? salih değil Tarık...

Sol bekte yerli kanat en mantıklı Erdin Demir gibi videolardan, olmazsa Ömer Bayram (butun kanadı tek başına kullnacak)

Önlibero yedeği yerli olarak G.İnler'i saymazsan veysel olabilirdi. Ceyhun anca stoper olur. leverkusen'deki Emre Can çok zor.

Oyun kurucu çok yönlü yekta kalmalı, yanna Sneijder yedeği yerli olarak çıtkırıldım ve akılsız Emre Çolak yerine Tolgay ya da M.Ekici alınabilir.

Kanatlarda bir kere 6+0, 5+0 da Bruma + hajrovic+ Amrabat olamaz. Yerli kanat lazım, G.Töre kesin alınmalı hem bjk'yi zayıflatmalı, Sercan sararer bile denenmeli.

Yerli forvet Burak-Umut var ama yaşları malum, 83-85 li, 91li cenk Tosun kaçırılmamalı çunku 2-3 sene sonra yerli forvetimiz kalmayabilir.

Ben farklı bir şey söylemiyorum zaten. Söylediğim '' Tarık kulübü ile sözleşmesini uzatacak. Belki sürpriz olur ve bize imza atar. ''

Çoğu yerde geçiyor ama resmi açıklama yok. Bekleyip görelim.

Senin kendi düşüncen nedir sence Veysel Tarık transferleri nasıl sonuçlanır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt