Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler hala yabanci diyorsunuz hala hajrovic icin lisanz cikaramadik yabanci sorunundan dolayi kimi nasil alacagiz eldeki maloz yabancilari göndermedikten sonra

kadro kurmaya kalkışıyorum, kuramıyorum.lanet olsun bu hayat :(

Muslera

Salih Chedju Semih Alex Telles

melo

Umut Selçuk Sneijder

Burak Drogba

Al sana kadro.eldekilerle en iyisi bu.İzet Türkleştirilirse Umutla yer değiştirebilir.Zevk almaya bakalım.

Bruma´yi yarim sezon degil de, 1.5 yilligina yurtdisina kiralama fikri bende agir basiyor.

Orda da cosarsa bizim lehimize hertürlü. 5 yabanci, hazirlik, su bu derken, yine adam gibi kullanamayacagiz Bruma´yi. Adam gibi oynasin 1 sene baska kulüpte. Son 3 sene icin de bi planlama yapilir mutlaka.

Karsi cikanlar olur mutlaka, sevilen sempatik bir cocuk :) Ama lehimize oldugunu düsünüyorum.

Bize as Türk oyuncu lazım, aksi takdirde kadro kurulmuyor.

Semih-Selçuk-Burak diyoruz ki bunlar bile ciddi eleştiri alıyor.

CLde muhtemelen böyle oynayacagiz.

Drogba - Burak​

Telles - Selçuk - Sneijder - Melo - Eboue

Zan - Chedjou - Semih​

Muslera​

Muslera

Salih Chedju Semih Alex Telles

melo

Umut Selçuk Sneijder

Burak Drogba

Al sana kadro.eldekilerle en iyisi bu.İzet Türkleştirilirse Umutla yer değiştirebilir.Zevk almaya bakalım.

Abi öyle de daha Umut'un eti ne budu ne.Hemen yazmam onu kadroya.(Gündoğan olduğunu düşünüyorum)

Sneijder tipik kanat gibi oynamayacağından orası yol olur.Ona adam kovalatmak da futbola ihanet olur.

$ikeciler bayadir ilgileniyor bu Kampl ile.Buyuk ihtimal araya bizim ismimizi atip bakin Galatasaray'in elinden kaptik havasi verecekler transfere.Oteki turlu biz bunlardan oyuncu filan kapamayiz zaten yonetimin oyle bi tarzi ve capi yok.

Eren Derdiyok, hatta Ekici gibi Türkler neden düsünülmez ki?

Onlar da olaganüstü futbolcular degil belki, ama benim diyen Süper Lig futbolcularini 10 kere cebinden cikarirlar :) En azindan belli bir standartlari var.

Gerci onlari da Türk statüsünde oynatamayiz büyük ihtimalle :) Ekici oynar da, Derdiyok´a hayir diyebilir bu sümükler

$ikeciler bayadir ilgileniyor bu Kampl ile.Buyuk ihtimal araya bizim ismimizi atip bakin Galatasaray'in elinden kaptik havasi verecekler transfere.Oteki turlu biz bunlardan oyuncu filan kapamayiz zaten yonetimin oyle bi tarzi ve capi yok.

Sneıjder i ne kadar yaladılar almak için sonuç

Hatta drogba ya son gün 10 ml teklıf ettıler

Abi öyle de daha Umut'un eti ne budu ne.Hemen yazmam onu kadroya.(Gündoğan olduğunu düşünüyorum)

Sneijder tipik kanat gibi oynamayacağından orası yol olur.Ona adam kovalatmak da futbola ihanet olur.

tamam serzenişlerini anlıyorum ama yapacak birşey yok.bana kalsa sağa izzeti solada amrabatı koyarım ama onların durumu malum.Bu gidişle ilave transferde olmayacak gibi duruyor.

-------------muslera------------

salih------semih----chedjou-----telles

---------selçuk---------melo--------

---------------sneijder----------

umut----------drogba----------burak

şikecilerin sistemiyle bir kadro.fark olarak onlarda defansın sigortası olarak topal var ama bir sneijder yok.

Hürriyet de haber var veysel sarı adım adım cimboma diye bu hqberi yaptıklarına göre fener yarın açıklar her zamanki oyunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt