Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye mutlaka bu sike cezalari verilir, TFF istifa edip gider diye umuyorum.. Yoksa kadromuz epey dandik bir hal alacak.​

Muslera

Transfer Transfer Semih Telles

Transfer Melo Selcuk Bruma

Sneijder

Drogba

Bu takima Eboue'nin gidisinden sonra ondan cok daha iyi, üst düzey bir sag bek sart. Koskoca takimda sag kanat yok Avrupa seviyesinde, ilave olarak mükemmel bir stoper sart.

Drogba'nin durumuna göre forvet de gerekli.​

Kampl baya etiili kanat elemanı. Hajronun yerine onu alsaydık keşke ama onu bile oynatamıyoruz ki,

tüpkafa ve dürenmidir ne bokumsayi öldürene 10000 euro

tffyi bombalayana 20000 euro verecegim

ayriyeten yurtdisina kacmasi icinde yardim edecegim

Varmi lan su forum`da böyle biri???

----------Muslera-----------

Salih - Semih - Gökhan - Telles

--------Selçuk - Melo--------

Hajrovic - Sneijder - Amrabat

----------Umut Bulut----------

Şu kadro Antep maçı için fena olmazdı. Gökhan Zan hala sakat sanırım, onun yerine de Balta veya Ceyhun oynayabilir. Drogba bir zahmet tribüne, çok yorduk onu çünkü, yazık dinlensin biraz! 6 yabancılı ve dengeli kadro ancak bu kadar olabiliyor. Tabi bide Telles ve Hajrovic'e lisans çıkarabilecek miyiz, esas soru o.

Transfer yaptıkça zayıflıyor gibi kadro:)

Muslera-Semih-Telles-Melo-Selçuk-Sneijder-Bruma gelecek sene direk 11 oynaması gereken isimler. Geri kalanını tamamlamalı artık yönetim ve hoca.

----------Muslera-----------

Salih - Semih - Gökhan - Telles

--------Selçuk - Melo--------

Hajrovic - Sneijder - Amrabat

----------Umut Bulut----------

Şu kadro Antep maçı için fena olmazdı. Gökhan Zan hala sakat sanırım, onun yerine de Balta veya Ceyhun oynayabilir. Drogba bir zahmet tribüne, çok yorduk onu çünkü, yazık dinlensin biraz! 6 yabancılı ve dengeli kadro ancak bu kadar olabiliyor. Tabi bide Telles ve Hajrovic'e lisans çıkarabilecek miyiz, esas soru o.

Bendede ayni düsünceler var. Ama bu kadroda Umutun tek forvet olmasi sikinti olur gibi. Amrabat yerine Eboue de alternatif olur (sag kanat oynar, Hajro solda).

yabancı stoper alsak da oynatamayacağız madem, salih-gökhan-semih-cedjou-melo grubuna güvenmek durumundayız.

cenk tosun-veysel sarı ikilisiyle bitirelim dönemi.

Ciddi ciddi Salih'e 2.75m € verdik. Olaya bak. Onun yerine alirdim Tarik'i 1.5 milyona.

Bendede ayni düsünceler var. Ama bu kadroda Umutun tek forvet olmasi sikinti olur gibi. Amrabat yerine Eboue de alternatif olur (sag kanat oynar, Hajro solda).

Valla aynen Umut'un tek oynaması sıkıntı. Hani en azından tek forvet oynamış oluruz, bide Umut'u öyle izlemek lazım. Yani Drogba da tek forvet oynasa benim içim pek rahat etmiyor artık, hepsi birbirinin aynısı gibi, formsuzlukları zirvede. Ben biraz da sneijder-hajro-amrabat ile hücum gücünü yükseltebiliriz diye düşündüm. İyi kötü Selçuk-Melo ikilisi de var arkalarında, bir şekilde goller buluruz diyorum.

Nevsat dindara göre endoğan pürüz yokmuş ve istanbuldaymış. Via twitter.

Birde bu tffnin yabancı kuralını kaldiracagini dusunmemek gerekir adamlar yasal yollarimizin bile önünü kesiyorlar.

Tff için en iyi son fifanin milli takımı men etmesi ve tüpçünün defolmasi başka türlü kurtuluş yok.

Zan yedek oyuncu olarak iyi fakat onu ilk 11de görmek istemem.

Fazla hata yapiyor maçda.

semih oranın bankosu.diğer oyuncu da elim yazmaya gitmese de chedjou gibi görünüyor.zan da zaman zaman bir alternatif olabilir.

hep diyoruz reis reis diye keşke kontenjan olsa da alabilsek.çok çok iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt