Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde bu tffnin yabancı kuralını kaldiracagini dusunmemek gerekir adamlar yasal yollarimizin bile önünü kesiyorlar.

Tff için en iyi son fifanin milli takımı men etmesi ve tüpçünün defolmasi başka türlü kurtuluş yok.

Ne derece biz bir ugras ve caba gosteriyoruz bu konularda ? Onu hic sordun mu ? Suc hep mi Y.D 'de ? Biz niye bir yonetimden bir baskili aciklama gormuyoruz da kukla gibi Dogan bey cikip ayni laflari tekrarliyor ..

gerekirse Melo Stopere geçer,Emrede Orta sahaya. fenada olmaz.

Düren, "Böyle bir başvuru durumunda, bu hususun etik olmadığı kanaatini taşımakla birlikte, iki kulüp ve oyuncunun anlaşması durumunda TFF'nin müdahil olmasını gerektiren bir husus bulunmamaktadır" diye konuştu.

Buna benzer bir konuşmayı forumdan bir renkdaş yapmıştı bruma haberleri çıkınca bu adamın bu şekilde konuşacağaını belirtmişti..adamlar bildiğin önümüzü kesmeye and içmişler Allah! a havale ediyorum hayatta beni mutlu eden bir kaç parçadan biri takımımızı rahat bırakmayarak sevinçlerimizi kursağımızda bırakmak isteyenleri Allah' a havale ediyorum.

Drogba sezon sonu takimdan ayrilirsa onun gibi bir fovet bulmak çok zor olacak.

Diger oyunculari pozisyon'a getiren, iyi pas veren, yüksek futbol zekasi olan bir oyuncu o.

"tff, bruma'nın gaziantepspor'a kiralanması durumunda kendilerinin yapabileceği her hangi bir hamle olmayacağını açıkladı."

1. şöyle bi habere konu olmuş federasyon. yani açıkça "galatasaray'ın önünü kesmek için yapabileceğimiz bi' şey yok" diyorlar. belki de "ah ulan" diyorlar, "maalesef" diyorlar.

https://www.mackolik.com/...den-Bruma-aciklamasi

edit: "hamle" ne ulan? "hamle" ne?

resmen itiraf niteliğinde, açık açık karşılıklı iki gücün savaşı sanki... rezalet...

(kramerofseinfeld - 24 ocak 2014 19:30 ~ 19:31)

#1400324 P B

Galatasaraysözlükten alıntıdır.

Gerçekten çok haklı kim yazdıysa. Artık rezillik boyutunu da geçti bu adamların yaptıkları.

adam güzel bir örnekle açıklamış ama 4 yabancı koymak şart değil tabi isteyen 3 koyar, 1i kaleci olmak üzere 3 yerli yedek olması sıkıntı yaratabilir örnekteki gibi

Çeptalk

Boş adam işi bir yazı o. Bir tek onların aklına gelecek bir şey sanki. Herkesin her şeyi çok biliyorum havalarına girmesinden başka bir şey değil.

174670_heroa.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt