Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abooowww Hakan duydunmu

Kayserinin büyük kulüplere sattığı hiç bir oyuncudan bir halt olmayacağını bile bile gidip bi daha 3 milyon bayılan yönetim ya gerizekalıdır yada kazık yemeyi seviyordur

Olay nedir bilmiyorum ama biraz önce arkamdam sallamak olmaz demis cocuk Onur'a, iki dakika sonra benim arkamdam bana sallamis.

Karaktersizlik bu olmali. Ama neticede cocuk. Ciddiye almaya gerek yok.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Tamer Tuna, Erman Kılıç Sneijder den iyi mi dedin la

Geçen sezon sonundaki performansına göre ermanla şino arasında pek fark yoktu bence.

Ama şinoya gösterilen sabır ve verilen fırsatlar erman a asla gösterilmedi.

Hiç maç oynamadan 2.nci antremana yeni çıkmışken CL kadrosuna bile yazılmadan çöp ilan edildi adam malum kişi tarafından. O günler uzak değil 7-8 ay öncesi daha... Dışlandığını hissettirdiğiniz birisinden performans beklemek kadar aptalca bir hayal yok.

Ben sadece erman için bunları söylemedim.

Şino içinde bu seneki tek beklentim bizi CL de gruptan çıkarsın benim için yeterlidir demiştim. S.d.k zoruyla, balla ancak çıkabildik gruptan. Kopenhag da işini layıkıyla yapsaydı istanbul a kalmadan 20 gün evvel cümbüşe başlardık burda..

Daha fazla konuşup kimseyi de kırmayı istemem..

Fun_Fight__P_by_UzumakiSlumpBallZ.gif

Mete her türlü alır baksana adam lafla dövdü resmen. Hakan hıyar dedi sana !

Geçen sezon sonundaki performansına göre ermanla şino arasında pek fark yoktu bence.

Ama şinoya gösterilen sabır ve verilen fırsatlar erman a asla gösterilmedi.

Hiç maç oynamadan 2.nci antremana yeni çıkmışken CL kadrosuna bile yazılmadan çöp ilan edildi adam malum kişi tarafından. O günler uzak değil 7-8 ay öncesi daha... Dışlandığını hissertirğiniz birisinden performans beklemek kasar aptalca bir hayal yok.

Ben sadece erman için bunları söylemedim.

Şino içinde bu seneki tek beklentim bizi CL de gruptan çıkarsın benim için yeterlidir demiştim. S.d.k zoruyla, balla ancak çıkabildik gruptan. Kopenhag da işini layıkıyla yapsaydı istanbul a kalmadan 20 gün evvel cümbüş başlardık burda..

Daha fazla konuşup kimseyi de kırmayı istemem..

Dagılın reis geldi es es te kalan yedek kalan erman demi bu

O Değilde hakanın fotoda dikaktimi çekti şıno o aralar biraz kiloluymuş la.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt