Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yalan soylim, Chedjou ondan daha iyi arkadas, Heitinga da birsey yok gercekten, iyi donemleri vardi o da 3-4 yil onceydi, simdiki hali Dany den bile rezil. Hic istemem acikcasi.

Zaten gelmez bundan eminim :)

Son zamanlarda pek izlemedim. Okadar kötümü ciddiden yahu?Danyden bile rezilse uzak dursun. O nasıl oluyorsa artık:DD

Yabancı kontenjanı dolu daha Hajrovıc ve Alexe' lisans çıkaramadık bu yüzden..

Cerkez falan diyorlar vallah :D Bu adam gercekten bizim Selcuga cok benziyor futbolcu tipi olarak. Gelse sevinirim. Iyi is olur ama ayni dedigin gibi. Bu TFF deki serefsizler bunu hayatta oynatmazlar türk statüsünde.

Son zamanlarda pek izlemedim. Okadar kötümü ciddiden yahu?Danyden bile rezilse uzak dursun. O nasıl oluyorsa artık:DD

West Ham United bile reddetti gerisini sen dusun, google e bi yaz istersen haberi cikar, daha yeni oldu bu, hocalari ben onu napcam diyor oyle oyunculari istemem demis resmen :DD

Cerkez falan diyorlar vallah :D Bu adam gercekten bizim Selcuga cok benziyor futbolcu tipi olarak. Gelse sevinirim. Iyi is olur ama ayni dedigin gibi. Bu TFF deki serefsizler bunu hayatta oynatmazlar türk statüsünde.

Aman hiç bulaşmayalım bu Tff ne yapar ne eder onda da bir kıllık yapar boşverelim..

Beyler bana soyle araba icin guzel sarkilar onerin :)

yabanci ve turk karisik olabilir, pop falan..

Bex6S-XCcAEGFfA.jpg

:D

Filim önere bilirim ancak.-the wolf of wall street. Çok iyi ciddiden. Dün izledim yeni sinemalarda

fenerbahce veysel sari icin 800bine anlasmis eskisehirle , salihden 2 gomlek ustun olarak goruyorum

Telles hariç çok boş ve verimsiz bir transfer dönemi geçirdik. Farkında msıınız bilmiyorum. Beklenti bu şekilde değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt