Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 1.021
Bence yönetim bi Nani bombası patlatacak dedi dersiniz
yav ne nanısi sabah sabah nerden aldin şeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O isi gec bence. Mumkunati yok. Hajro yu aldik yabanci kanat olarak. Almaliydik Nani yi![]()
Veysel'in artık Eskişehirspor'dan ayrılacağı kesinleşti fakat hangi takıma gidecek belli olmaz İnşallah biz alırız. Yerine 19 yaşında bir gurbetçiyi getirmişler bile bu arada Sinan Bolat'ı yedek kaleci olarak biz alamaz mıydık Kayserispor'un yerine ?
Simdi tam olarak hatirlamiyorum filmin icerigini ama zaten cok abartili ve gercek disii bir konuydu.
Lakin wolf of wall street gercekte yasanmis bir olayi canlandiriyor![]()
adam porto'da yedekti kalkıpta bize yedek kaleci olarak geleceğine inanıyor musunun? ayrıca kayseri'ye kiralık olarak geldi.
edit: eziz ntvspor'da konuşma yapıyor ve yine herkesin suçlu onların suçsuz olduğunu söylüyor. artı biz atatür kulübüyüz, bunlar hep sex, cemaat bize nanik yaptı, uefa ensemize tokat attı felan da dedi.
Bizimkiler bence veyseli istemiyorlar isteseydiler istedikleri komik bir rakam verip alirlardi. Veysel feneee gidecek medyada transfer calimi olarak yazacak ama 1 milyon euro etmeyen bir oyuncunun calimi
adam porto'da yedekti kalkıpta bize yedek kaleci olarak geleceğine inanıyor musunun? ayrıca kayseri'ye kiralık olarak geldi.
edit: eziz ntvspor'da konuşma yapıyor ve yine herkesin suçlu onların suçsuz olduğunu söylüyor. artı biz atatür kulübüyüz, bunlar hep sex, cemaat bize nanik yaptı, uefa ensemize tokat attı felan da dedi.
Sedat Doğan iyi giydirmiş