İsmail AKBULUT
Kırmızı Üye
- 13 Nisan 2011
- 1.789
- 0
- 996
Ne diyo bu değişik 
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda doğru birde Kayseri , Buca'dan Ömer Kahveci'yi alacaktı almadı herhalde Sinan'ın da gelişi ile olmamış olabilir transfer biz alabiliriz yedek kaleci için. Ligde ara ara rotasyon yapabilmek için iyi yedek yerli bir kaleci şart.
ulan adamlar milli kaleci nereye yedek alıyorsun
artı bu adamlar senede 3-5 maça anca çıkıyor kalkıpta o maçlarda da mükemmel performans beklemek saçma. artı alacağın adam aykut ve ufuk'tan ne kadar iyi olabilir? yedek lan işte yedek..adam porto'da yedekti kalkıpta bize yedek kaleci olarak geleceğine inanıyor musunun? ayrıca kayseri'ye kiralık olarak geldi.
edit: eziz ntvspor'da konuşma yapıyor ve yine herkesin suçlu onların suçsuz olduğunu söylüyor. artı biz atatür kulübüyüz, bunlar hep sex, cemaat bize nanik yaptı, uefa ensemize tokat attı felan da dedi.
Dany ve Amrabatı döveceksin. Yarın Tellesi izlemek varken olanlara bak
Eskisehir Yönetimi Veysel'e Gitmek istiyorsan Galatasaraya alacaklarını ödesinler( 300 bin euro) +250 bin €uro'da bize senin için temsili bonservis versinler diyor. Veysel GS'ye gidiyor fakat Galatasaray yönetimi ondan vazgeçtiğini söylüyor kendisine
veyseli unutun yönetim veysel için kapılarını kapamış
kanat yokluğunda amrabat gönderilmez müdür. bence riera'ya alacaklarını verip şutlayacaklar.
Ya abi, Tellesin maçkolikte piyasa değeri 3-500-000 euro
transfermarktta 1-500-000 euro gösteriyor. hangisi doğru bunların.
Ya abi, Tellesin maçkolikte piyasa değeri 3-500-000 euro
transfermarktta 1-500-000 euro gösteriyor. hangisi doğru bunların.
Aziz Yildirim:
Onursal başkanlık meselesinde de, ben burada bir tilt almak için yokum. Ben bu kulübün kapısında bekçi olmaya hazırım ve ona talibim. Bu tip tartışmalarla kendimizi yıpratmayalım"
:2aloh1:
Lan bu kariyi tv'ye cikariyorlar ya ..pes
ya hacı şu yedek kaleci mevzusuna neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum. elinde ufuk ve aykut var zaten. alacağın kaleci de yedek olarak alınacak yani muslera'dan kötü. ki, iyi olsa muslera'ya ihtiyaç yok. muslera oynamadığın da adamı aratmasa yine muslera'ya gerek yok. bazıları onur'u alak, tolga'yı sokak falan diyor hem de yedek kaleci olarak.ulan adamlar milli kaleci nereye yedek alıyorsun
artı bu adamlar senede 3-5 maça anca çıkıyor kalkıpta o maçlarda da mükemmel performans beklemek saçma. artı alacağın adam aykut ve ufuk'tan ne kadar iyi olabilir? yedek lan işte yedek..