Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terry değil ama vidic gelse süper olur..muslera telles vidic melo sneijder ve demba ba (drogbanın yerine atıyorum) defansa bilhassa stopere vidic gibi işi bitmemiş 2-3 yıl bizi taşıyacak adamlarla devam etmeliyiz..

Transfermarkt sandigmizdan bile cok daha büyük bir kurum

Gercekten öyle. Takim ve oyuncu degerlerden bahsedilirse Transfermarktin degerleri aliniyor.

Mackolike bakarsan oyuncu degerlerinin yüzde 90i ayni transfermarkttaki degerler gibi. Bazi oyuncularda degistirmisler. Uydurma yani.

Bu sikeciler sampiyonlugu bu kadar önemserken, biz böyle rahat ve yavas davranmamaliydik.

Lig basladi, ilk 5 hafta bütün zor maclar arka arkaya. Bir mac kaybetsen ligden kopacaksin, ama biz hala ugrasiyoruz.

Oyuncuyu transfer etmekle bitiyor mu is? Daha takima adapte olmasi var vs. Ya o süre icinde puan kaybedersek?

Lig basladi ama biz hala Hajrovic ve Telles´e lisans cikartamadik. Güya güclendik.

Puan kaybettikten sonra güclensen ne yazar, güclenmesen ne yazar?

valla kurum olarak ne kadar büyük bilmiyorum ama oyuncu kalitesi piyasa değeriyle ölçülmüyor bence..

Adamlara göre Türkiyenin en pahalı oyuncusu Burak Yılmaz, altıpastan kalecinin üzerine nişanlayan Burak

Degeri kac olsun ozaman? 3 milyon mu? Adam bütün avrupada kendinden söz ettirmis, SLde yaptiklari ortada, 2 sezon gol krali oldu ve büyük takimlarin ilgisini cekti. Cok normal o deger.

Hajrovic hariç pek iyi kanat oyuncumuz yok.

Bruma sakat, Emre Ç yetersiz, Sneijder orta saha'da oynamali, Amrabat bu sezon formsuz ve yetersiz oldugu belli, Eboue kanat oyuncusu için çok agir, Burak kanatda adam'a çalim atabilecek yeteneg'e sahip degil.

Keşke 1-2 kanat oyuncusu alsak bizim için ne faydali olur.

2 forvet sistemi pek efektif degil.

valla kurum olarak ne kadar büyük bilmiyorum ama oyuncu kalitesi piyasa değeriyle ölçülmüyor bence..

Adamlara göre Türkiyenin en pahalı oyuncusu Burak Yılmaz, altıpastan kalecinin üzerine nişanlayan Burak

Sende şampiyonlar liginde gol krallığına oyna sen de en pahalı olursun.

Transfermarkt

Dany 6.000.000 €

Chedjou 11.000.000 €

Dany 1 , Chedjou 2,5 toplam 3,5 m € ancak eder. Oyuncunun değeri düşük ya da yüksek diye fazla takılmamak lazım.

Be0VZ_UIgAA5PQ6.jpg

Heitinga haberi doğru bence Everton'dan ayrılmak istiyor, Sneijder'in kankası, premier lig tecrübesi var vs.

Bende düsündüm onu ama cok isinamadim. Aradigimiz özelliklerde bir stoper degil Heitinga.

Zaten performansi düstü diye biliyorum ben. Takip ettigim söylenemez ama öyle biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt