Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence boşuna kasıyorsun bu sorularını başkalarına sor

Komik olma

Gercekten güldüm

STOPER oynuyor sag önde içe kat ederek

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mJJCJulc8dc[/media]

Komik olmak için çocukça hareket etmek gerekir. Benim sorduğum soru çok net. Ayrıca çocukça bir soru değil. 10 maçını izledim diyorsun, ben de diyorum ki bu adam hangi mevkide oynarsa daha faydalı olur? Bu sorunun cevabını almak isterim.

Tarık Çamdal'ı almayıp Salih Dursun'a 2.750 vermek yılın transfer saçmalığıdır.

Servet penaltı mı kurtardı ? Yok artık kıyamet yakın.

servet geçen sene messi golü attı

bu sene penaltı kurtardı

stoper dışındaki her mevkiide süper topçu :D

Çeptalk

Geçen sezonda iki kişiyi çalımlayip gol atmıştı galiba

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Komik olmak için çocukça hareket etmek gerekir. Benim sorduğum soru çok net. Ayrıca çocukça bir soru değil. 10 maçını izledim diyorsun, ben de diyorum ki bu adam hangi mevkide oynarsa daha faydalı olur? Bu sorunun cevabını almak isterim.

Bende sana söyle dıyeyım hayroviç özellıklerıne göre

Bizim takım sneıjder drogba ve burak tan sonra 4 ncü bi adamı taşıyamaz

Orta sahamızı 3 pasla gecıyorlar ne yapacak hayroviç beke kadar adammı kovalayacak

Zaten öyle bir özellıgı yok

Top ayağına geldimi oynayan biri

Komple bi adam alınacaktı ileri geri calısan

Frikikten maç kazandıracak falan dersen onu unutsun sneıjder bile kullanamıyor bu takımda

Bari durumu eşitleyinde Servet'in emeği boşa gitmesin

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

küçümsemiyorum ama tolgay'ın abartıldığını düşünüyorum.

Unutmamak lazim. Bundesliga dan Süper Lige gelen hemen hemen her oyuncu burada takimina direkt katki veriyor. Olcay Kaiserslautern ile düstü, cok vasat bir sezon gecirdi. BJK aldi, adam "yildiz" oldu burada. Almanya ile Türkiye arasindaki bariz farki gösteren birsey bu. Ister oradan türk gelsin, ister ise yabanci gelsin. Hepsi fark yaratiyor. Bunun dolu örnegi var.

Fabian Ernst - Besiktasa gelmeden önce, Schalke takiminda düsüsteydi. BJK nin vazgecilmezi oldu.

Cenk Tosun - Frankfurtun 2.takiminda oynuyordu. Kisin Türkiyeye geldi hemen cakti 10 tane golü bir devrede. Ondan beri de 10 gol ortalama ile oynuyor her sezon.

Yani demek istedigim Almanya altyapisi olan hemen hemen her futbolcu bizim ülkemizde öne cikar. Bu bizim takimimiz icin de gecerli. Simdi herkesin yollamak istedigi Hakan Balta bile bir zamanlar Milli takimin degisilmez sol bekiydi ve bu takima da 2-3 sezon cok iyi katki vermistir.

Bence abartanlarin nedeni türkiye deki iyi yerli oyuncu sayisinin cok kisitli olmasi. Tolgay Bundesliga da standart bir oyuncu olabilir. Ama bizim gözlerimiz böyle oyunculari bizim ligimizde az gördügü icin tabi ki heyecanlaniyoruz ve oyuncuya cok umut bagliyoruz.

Bence alinmasinda bir kusur yok, aksi haline böyle hamleler mutlaka olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt