muslera ile sözleşme uzattık mı beyler bileniniz var mı ?
uzattık sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera ile sözleşme uzattık mı beyler bileniniz var mı ?
fener maçı öncesinde es es traşlandı...
Nerde oynayacağına ben karar vermeyecegım nerde katkı verecegıne
Ben bu oyuncu yapısı ve sablonda bizde oynayamaz diyorum
Komple derken bunu kasdedıyorum
Sag açıkta sıradan maçlarda oynar
Defans ve orta sahamızın dinamık olmadığı düsünülerek
Sneıjder ın drogbanın buragın olduğu sablonda oynamayaz
Tahmını fikrim tek forvet e dönersek kendıne yer bulur
Yabancı transferını ya tutarsa yapacak bı durumda degiliz
Yabancı sınırsız olur al gel böyle oyuncuları
Denersın aşama katedecegıne ınanırsın oynatırsın
Bizim çöpe atılacak yılımız yok şu dönemde
Her yıl cl de olmaya bağlı bir ekonomik programımız var
Şayet 2 nci bile olamazsak bu sekteye ugracayacak
O zaman kim verecek bunun hesabını tabiki başkan ve yönetım
Mancini baktı olmuyor çeker gider
Kimse diyemez senin aldığın adam dıye
Nerde oynayacağına ben karar vermeyecegım nerde katkı verecegıne
Ben bu oyuncu yapısı ve sablonda bizde oynayamaz diyorum
Komple derken bunu kasdedıyorum
Sag açıkta sıradan maçlarda oynar
Defans ve orta sahamızın dinamık olmadığı düsünülürek
Sneıjder ın drogbanın buragın olduğu sablonda oynamayaz
Tahmını fikrim tek forvet e dönersek kendıne yer bulur
Yabancı transferını ya tutarsa yapacak bı durumda degiliz
Yabancı sınırsız olur al gel böyle oyuncuları
Denersın aşama katedecegıne ınanırsın oynatırsın
Bizim çöpe atılacak yılımız yok şu dönemde
Her yıl cl de olmaya bağlı bi rekonomik programımız var
Şayet 2 nci bile olamazsak bu sekteye ugracayacak
O zaman kim verecek bunun hesabını tabiki başkan ve yönetım
Mancini baktı olmuyor çeker gider
Kardeşim ben taktik ile ilgili bir şey demiyorum. Sana sadece şu soruyu soruyorum, İzzet hangi mevkide daha faydalı olur? İzzet'in asıl mevkisi neresi? 10 maçını izledim diyorsun, o yüzden soruyorum. Ama senden cevap alamıyorum.
Scout ekibinin listesinde sadece yabancı yok, yerli de var.
Bakın arkadaşlar, takımın yaş ortalaması yüksekti. Bir kaç tane genç alınca düştü. Gidip komple oyuncu almaya kalksak yaşı en az 27-28 olacak. Ben demiyorum ki komple oyuncu alınmasın. Alınmalı, alınacak da. Ama öncelik yaş ortalamasını düşürmek, geleceğin kadrosunu şekillendirmek.
Bizim Türk insanı gerçekten ilginç Komple oyuncu alırsın '' Burası huzurevi mi? Niye genç oyuncular alınmaz?. '' denilir. Genç oyuncular alınır '' Bunlar çöp, bunlar işe yaramaz. '' denilir. Artık karar verelim ne istediğimize.
Kardeşim ben taktik ile ilgili bir şey demiyorum. Sana sadece şu soruyu soruyorum, İzzet hangi mevkide daha faydalı olur? İzzet'in asıl mevkisi neresi? 10 maçını izledim diyorsun, o yüzden soruyorum. Ama senden cevap alamıyorum.
Scout ekibinin listesinde sadece yabancı yok, yerli de var.
Bakın arkadaşlar, takımın yaş ortalaması yüksekti. Bir kaç tane genç alınca düştü. Gidip komple oyuncu almaya kalksak yaşı en az 27-28 olacak. Ben demiyorum ki komple oyuncu alınmasın. Alınmalı, alınacak da. Ama öncelik yaş ortalamasını düşürmek, geleceğin kadrosunu şekillendirmek.
Bizim Türk insanı gerçekten ilginç Komple oyuncu alırsın '' Burası huzurevi mi? Niye genç oyuncular alınmaz?. '' denilir. Genç oyuncular alınır '' Bunlar çöp, bunlar işe yaramaz. '' denilir. Artık karar verelim ne istediğimize.
Sana diyorum ki bu çocuk hangi mevkide oynarsa faydalı olur? Sorduğum sorunun cevabını alamadım.
Komple bir oyuncu derken? Kimi alacaktın? Sizlere ne diyorum başından beri. Artık transfer sürecinde değişik bir planlamaya gidildi. Belki de ilk kez scout ekibinin önerisi ile oyuncular alındı. ( Yani Hoca'nın direk istediği değil. ) Manchini, scout ekibine çok güveniyor. Sürekli irtibat halindeler. Scout ekibi de bu moralle iyi çalışıyor. Şu an scout ekibinin listesinde 30 civarında genç var.
Komple oyuncu dersen ancak sezon sonu olacak. Atıyorum, 4 tane genç alınırsa araya bir tane komple oyuncu ekleyecekler.
Haberler @haberlerguncel24 dk.
Galatasaray da Hedef Şimdi de Guarin: Galatasaray, ara transfer dönemini flaş bir transferle tamamlamak istiyor. https://bit.ly/1mWzLGf
![]()
Genç aldığın adam shaqırı gibi olacak
Her yıl cl de oynayan bir takım için
Sag acık dedım galıba atladın
O zaman sampıyonluk yalan olacak bir kaç yıl
İyi adama zaten lafımız yok bruma umut telles de olduğu gibi
İyi hoş konuşuyorsunda onur; Serdar aziz'in 10E ettiği bir ortamda ,2 -3 tane anadolu klübünün elindeki 2-3 topçuya deli paralar istediği bir ortamda ne yapmalı yönetim.
bence çok acımasızca eleştirilerde bulunuyoruz.
Çok iyi oyuncuları alamayacağımıza göre Hakan çalhanoğlu için bile 10E istendiğine göre en azından türk yapabileceğimiz ümidiyle getirdiğimiz İzet için daha henüz hiç görmeden ,alışma dönemini bile geçirmeden vurun abalıya yapmayalım lütfen.
Bugüne kadar yapılmayanı yapıyor yönetim ve inşallahta başarılı olurlar .iyi yönden bakalım.
Haaa her sene hiç para vermeden A2 den birsürü çocuğu A takıma çıkarırız işte o en mükemmeli.Ama oda çok zor gözüküyor.keşke olsa.
Genç aldığın adam shaqırı gibi olacak
Her yıl cl de oynayan bir takım için
Sag acık dedım galıba atladın
O zaman sampıyonluk yalan olacak bir kaç yıl
İyi adama zaten lafımız yok bruma umut telles de olduğu gibi
Haberler @haberlerguncel24 dk.
Galatasaray da Hedef Şimdi de Guarin: Galatasaray, ara transfer dönemini flaş bir transferle tamamlamak istiyor. https://bit.ly/1mWzLGf
![]()
Evet, alacağın adam Şakiri tarzı gençler olacak. ( Şakiri transferindeki komediyi geçiyorum. ) Ama bu tarz gençler için en az 6-7 milyon Euro para çıkman lazım, bonservisi için. Hele ön plandaysa, adını duyurmaya başlamışsa sadece hayal olup biter.
İzzet'in asıl mevkisi sağ açık değil kardeşim. Bu çocuğun asıl mevkisi forvet arkası. Yani serbest oynadığında çok faydalı olur. İzlemesem İzzet'i zaten yorumda bulunmam.
Ben genç oyuncu alınmasın demiyorum
Ama krıtık bölgene krıtık adam alacaksın
Al erdini telles in yedgı kımse ses cıkarmaz
Takım defans oyuncusu bulamazken hemde türk kontenjanından dolayı
Sen altın degerındekı yabancı kontenjanını bu adamla dolduruyorsun
Şimdi 50 kişiye sorsaydık transfer dönemının basında herkes stoper ve sol bek derdi alıanack oyuncunun mevkisini
Bu adam fırsat transferımı değil
İzledıgım bütün maçlarda sag mevkıye çakılı oynuyor
Aksını ıddaa eden varsa maç maç koruz izleriz özellıkle bu yıl
Sanırım yönetim öncelikle yerli olarak oynatacağını düşünerek aldı.Ki oynatmalıda .Kimler oynamıyor yerli statüsünde.
2.side en kötü ihtimal birilerini göndeririz yerine oynatırız dediler.Zaten herşey henüz bitmiş değil.Riera Dany gidecek,Bruma kiralanacak yine yer açılacak.
Hem sadece bu yarım sezon için alındığını düşünme daha çok genç ve şunu unutmaki bizde yıllardır olmayan bir sol ayağa sahip,iyi korner kullanıyor ve iyi deplase oluyor.
hayıflanmaya gerek yok.En kötü ihtimal seneye oynar. ben onda prekazi kumaşı gördüm.
Ve prekazi benim ennlerimdendir.Zaman ve sabır gerekli izete.Onuda vermek zorundayız şu aşamada.