Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun defansta diyenler yedigimiz gol ile attigimiz gol sayisina baksinlar.

En az yiyen takimiz karabukle beraber. (17 gol)

Attigimiz gol ise 28. 4 takim bizden fazla gol atmis.fener 43 gol.

Hazirlik maclarinda penaltilar haric bir gol atabildik. Onuda amrabat atti!

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nedeni çok basit.kafayı defansa taktık.Ortasahayı öldürdük,kanat akını zaten yok.Bunun sonucunda poziyon yok.kaç pozisyona giriyoruz ki maç boyu onu söylermisin.Adam gibi bir tane kanat akını yapıp drogba-burak ikilisine top atabiliyorsun.Ortadan anca doldur boşaltlarla ofsayt taktikleriyle pozisyon 0.Tüm mesele bu.

FBSpor sollu sağlı sürekli rakip defansı abluka altına alıyor .Biz ancak ve ancak al gülüm ver gülümler kısmındayız işin.Yiğidi öldür hakkını ver.

Rakibini abluka altına alamazsan işin çok ama çok zordur.Bu biline.

Melo'yu stoper yap,selçuk'u ön libero yap.8 kişi defans oyna sonra kontraataka kalk yok öyle şey.Külliyen saçma.

Serdar taşcı var ama onuda sakatlıklar bitirdi galiba. Başkada yik gibi maalesef lider - düzen yapa bilen türk stoper. Ömer toprak mesela hic olmqz. Terry misali semih yada toprak yapa bilirsin ama semih-toprak asla olmaz.

Bence sezon sonunda öyle bir stoper bulabiriz. Stumpf-Popescu-Ujfalusi ekolününü devam ettirecek bir stoper aramaliyiz.

Serdar'i yarim sezonluk kiralama felan yapabilseler gelmesin demem.

Gaziantep maçı 11'im:

---------------------Muslera---------------

-------Eboue-----Semih-----Emre-----Balta

-------Amrabat--Selçuk----Melo-----Sneijder

-----------------Umut-----Drogba-----------

---------------------Muslera-------------------

-------Salih------Semih------Ceyhun----Hakan

-------Eboue-----Melo-------Selçuk-----Amrabat

---------------------Sneijder-------------------

----------------------Drogba-------------------

şimdi bi Cardozo'muz olsa takir takir gol atardi. Drogba/burak ikilisi çok yetersiz kaliyor

Bence sezon sonunda öyle bir stoper bulabiriz. Stumpf-Popescu-Ujfalusi ekolününü devam ettirecek bir stoper aramaliyiz.

Serdar'i yarim sezonluk kiralama felan yapabilseler gelmesin demem.

Serdar gelse tam nokta atışa olur aslında ama sağlık duru ne durumda soru işareti.

şimdi bi Cardozo'muz olsa takir takir gol atardi. Drogba/burak ikilisi çok yetersiz kaliyor

Sorun Drogba Burakta değil.Sorun kanat+ortasahada ve pek tabiiki savunmada.

Savunmada top yapamıyorsun,orta saha elemanları geriye yaslanıyor,topun başı dönüyor döndür dolaştır.Direkt olarak soldan sağdan akacaksın ki forvetlere top indirebilesin.Bunlar olsun.Ondan sonra eleştirmek lazım forvetleri.Lütfen doğru gözlerle bakalım oyun okuma adına.Cardozo gelse ne olacak???

-------Salih------Semih------Ranocchia----Alex

---------------------Melo-------------------------

-------------Selçuk--------Guarin-------------------

--------------------Sneijder-----------------------

---------------------Burak--------------------------

Sorun Drogba Burakta değil.Sorun kanat+ortasahada ve pek tabiiki savunmada.

Savunmada top yapamıyorsun,orta saha elemanları geriye yaslanıyor,topun başı dönüyor döndür dolaştır.Direkt olarak soldan sağdan akacaksın ki forvetlere top indirebilesin.Bunlar olsun.Ondan sonra eleştirmek lazım forvetleri.Lütfen doğru gözlerle bakalım oyun okuma adına.

Ben bu iki oyuncunun bireysel hatalarindan yola çikarak eleştirdim. Koskoca Drogba top tutmaktan aciz, topu tutamayip yüzünü ekşitmesi uyuz ediyor adami dogrusu. Burak in zaten yetenek kapasitesi belli, ama hirsini takdir ediyorum. Bitiricik oranimiz çok düşük. Girdigimiz 5-10 pozisyondan biri gol oluyorsa burada merkez santraforlarin eleştirilmesi gerekir.

Kanatlar konusunda yerden göge haklisin..top taşiyacak adamimiz yok resmen. Hajro yuda göremedik henüz.

Ben bu iki oyuncunun bireysel hatalarindan yola çikarak eleştirdim. Koskoca Drogba top tutmaktan aciz, topu tutamayip yüzünü ekşitmesi uyuz ediyor adami dogrusu. Burak in zaten yetenek kapasitesi belli, ama hirsini takdir ediyorum. Bitiricik oranimiz çok düşük. Girdigimiz 5-10 pozisyondan biri gol oluyorsa burada merkez santraforlarin eleştirilmesi gerekir.

Kanatlar konusunda yerden göge haklisin..top taşiyacak adamimiz yok resmen. Hajro yuda göremedik henüz.

Drogba'ya da bir nebze hak vermek lazım.Rakip defans adamlarının arasında resmen çorbaya dönüyor.Bizde ileri seviyedeki futbol takımlarındaki gibi zone defans yapılmadığı için adam adama Allah ne verdiyse yaradana defans olduğu için onunda başı dönüyor.Dikkat edersen hiçbir zaman rahat bir pozisyona giripte jeneriklik goller atamıyoruz.Sürekli 18 dışından duran toptan yada dış şutlardan .neredeyse şöyle 18 in dibine inerek kalenin önüne orta yapılıp rahat rahat kafayla atılan golümüz varmı bu sene??? Hatırlıyormusun.Mesele 18 in içine rahat rahat giremiyoruz.ben buna kızıyorum.FBSpor neredeyse birçok golünü bu dediğim şekilde atıyor.

8 kişi hücum yapıyorlar sollu sağlı ortdan akıyorlar.Bu sistemi oturtmamız lazım ama ona göre oyuncular gerekiyor.uzun zamandır hahh bu maç kesin yeneriz dediğimiz maç yok.hep kanırta kanırta sonuçlar alıyoruz.Sebebi ;pres yok,kontraatak yok,dip çizgilere inmek yok,takım hücumu yok.Bireysel atraksiyonlarla sonuca gitmeye çalışıyoruz .Oda biryere kadar.

-------Salih------Semih------Ranocchia----Alex

---------------------Melo-------------------------

-------------Selçuk--------Guarin-------------------

--------------------Sneijder-----------------------

---------------------Burak--------------------------

Hem Ranocchia, hem Guarin imkansız.

Ya1905gs ve asaletinyeter i takip edin yeter birde Uacellat i. 3u nederse o oluyor zaten. Bu 3u hariç telles transferi bitecek diyen 1 kişi görmedim. Gerçek duyumcu bunlar

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de dedim ama beni takip etmeyin. Sadece öyle hissediyordum :D

Drogba'ya da bir nebze hak vermek lazım.Rakip defans adamlarının arasında resmen çorbaya dönüyor.Bizde ileri seviyedeki futbol takımlarındaki gibi zone defans yapılmadığı için adam adama Allah ne verdiyse yaradana defans olduğu için onunda başı dönüyor.Dikkat edersen hiçbir zaman rahat bir pozisyona giripte jeneriklik goller atamıyoruz.Sürekli 18 dışından duran toptan yada dış şutlardan .neredeyse şöyle 18 in dibine inerek kalenin önüne orta yapılıp rahat rahat kafayla atılan golümüz varmı bu sene??? Hatırlıyormusun.Mesele 18 in içine rahat rahat giremiyoruz.ben buna kızıyorum.FBSpor neredeyse birçok golünü bu dediğim şekilde atıyor.

8 kişi hücum yapıyorlar sollu sağlı ortdan akıyorlar.Bu sistemi oturtmamız lazım ama ona göre oyuncular gerekiyor.uzun zamandır hahh bu maç kesin yeneriz dediğimiz maç yok.hep kanırta kanırta sonuçlar alıyoruz.Sebebi ;pres yok,kontraatak yok,dip çizgilere inmek yok,takım hücumu yok.Bireysel atraksiyonlarla sonuca gitmeye çalışıyoruz .Oda biryere kadar.

Kanatlar eksik, bekler eksik,lider stoperimiz yok. biz kadroyu kurarken oyuncularin yaşlanacagi, formdan düşecegi hiç düşünülmemiş. Rahat kazaniriz dedigim maç birbuçuk senedir yok.

Kanatlar eksik, bekler eksik,lider stoperimiz yok. biz kadroyu kurarken oyuncularin yaşlanacagi, formdan düşecegi hiç düşünülmemiş. Rahat kazaniriz dedigim maç birbuçuk senedir yok.

Aynen öyle.İşte buda skora yansıyor.Bak Alex oynamaya başlasın o bile farkedecek.:Birde bulabilsek A stoper.Oyunun akışı değişecek.

Solda balta,sağda eboue,ortada dany ,chedju düzen tutmadığı için prese kalkamıyorki takım.Sürekli akıllar defansta.Haftalardır takımın en iyisi Muslera "Ligten bahsediyorum"

böyle birşey olmaz olsun.

Aynen öyle.İşte buda skora yansıyor.Bak Alex oynamaya başlasın o bile farkedecek.:Birde bulabilsek A stoper.Oyunun akışı değişecek.

Solda balta,sağda eboue,ortada dany ,chedju düzen tutmadığı için prese kalkamıyorki takım.Sürekli akıllar defansta.Haftalardır takımın en iyisi Muslera "Ligten bahsediyorum"

böyle birşey olmaz olsun.

drogba ninda yeterince istedigi toplari alamadigini hissebiliyoruz. Adam onun biçkinligi yaşiyor olabilir. sagdan soldan ortalar gelecekki çaksin kafayi. Selçuk orta sahada Berlin duvari gibi davranmaktan vazgeçecek. 4'lü savunma çizgi halinde ileri çikacak.

Ilginçtir, Drogba defansimizdan en çok kafa topu çikartan oyuncumuz. Düzensizlik diz boyu. drogba geride kafa topu çikarirken ileride kim durup gol atacak?

Lig başladı ve hala Dany ve Riera gönderilmedi.Telles ve Hajro bekliyor.

drogba ninda yeterince istedigi toplari alamadigini hissebiliyoruz. Adam onun biçkinligi yaşiyor olabilir. sagdan soldan ortalar gelecekki çaksin kafayi. Selçuk orta sahada Berlin duvari gibi davranmaktan vazgeçecek. 4'lü savunma çizgi halinde ileri çikacak.

Ilginçtir, Drogba defansimizdan en çok kafa topu çikartan oyuncumuz. Düzensizlik diz boyu. drogba geride kafa topu çikarirken ileride kim durup gol atacak?

İşin özeti budur.

Drogba yeteri kadar top alıyor lakin ciddi oynamadığı için millet yine sorunu başkalarına yikmis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt