Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben oyle bir oyuncu tanimiyorum, Kurt Zouma diyorsan o Chelsea de falan degil o Saint Etienne de oynuyor.

Liverpool sezon basi Lizbondan bi defans almisti ama onu kiraya verdi sanirim.

Zoumaymıs senin dedigin dogru

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Be27A9GCUAAeQv_.jpg

United bu yıl salaklığına doymasın.İyice saçmaladılar artık.

Zaten ust duzey oyuncular kalmadi artik, hepsi vasat, oyle fazla yetenekli olan yok, bi Messi ve Ronaldo var ust duzey :rolleyes:

Biraz oyuncu gönderelim ayrıca hiç son iki yılın şampiyonu gibi hamleler yapmıyoruz sanarsın ki 10 yıldır hiç bişey yapmıyoruz böyle bi panik havasın da önümüze geleni alıyoruz ilk 5 hafta işimiz çok zor 2 mağlubiyet bize havlu attırır bu kadar değişikliği sene sonu yapmalıydık hayırlısı bakalım..

Umut - Hajrovic - Salih bunlari alacagina hic transfer yapma daha iyi… Sezon önceside dogru dürüst adam almadilar sonra bu takim niye sampiyon olmadi...

Normalde saygı duyarım ama...

Dünyada ilk 3e kolay girer. Belki de en iyisi.

Thiago Silva dünyanin en iyi stoperidir. Net bana göre. Bunu Milan'da oynarken savunuyordum ben. Ardindan cok sevdigim icin Kompany gelir. Daha iyileri varmidir, olabilir ama Kompany rahat ilk 5e girer.

Umut - Hajrovic - Salih bunlari alacagina hic transfer yapma daha iyi… Sezon önceside dogru dürüst adam almadilar sonra bu takim niye sampiyon olmadi...

Sezon öncesinde mancini olaydı en az 4-5 yerli transferi daha yapılırdı buma emin olabilirsin.

Ft sağolsun takıma bir yerli oyuncu bile kalmadı. Yerli kalitemiz çok iyi ya.

Thiago Silva dünyanin en iyi stoperidir. Net bana göre. Bunu Milan'da oynarken savunuyordum ben. Ardindan cok sevdigim icin Kompany gelir. Daha iyileri varmidir, olabilir ama Kompany rahat ilk 5e girer.

Bence de en iyisi milandayken bile aynısını diyordum.

Ardından hummels kompany pique geliyor :)

Sezon öncesinde mancini olaydı en az 4-5 yerli transferi daha yapılırdı buma emin olabilirsin.

Ft sağolsun takıma bir yerli oyuncu bile kalmadı. Yerli kalitemiz çok iyi ya.

Takim cöp dolu ve hala cöpleri topluyoruz… Artik yollayin su ise yaramayan oyunculari… 10 seneden beri sabri ve hakani izlemekten biktim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt